וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

שומר צרוב על הגריל

מתכון מאת: ברנע שלס, מערכת וואלה

שומר צרוב על הגריל. מור סגל,
שומר צרוב על הגריל/מור סגל

מצרכים למתכון

  • 6 שומרים שטופים ומחולקים לשמיניות
  • כף זרעי שומר קלויים
  • 2 מקלות רוזמרין
  • 4 כפות שמן זית
  • 1/2 כוס יין לבן
  • 50 גרם קוביות חמאה
  • מלח ופלפל שחור
  • חופן עגבניות שרי
  • 100 גרם גבינת פטה כבשים מגורדת או חתוכה לקוביות

אופן ההכנה

  • 1. מושחים את שמיניות השומר בשמן זית ומתבלים קלות במלח, צורבים את השומר משני צדדיו על גריל פחמים (למי שאין בבית ניתן להשתמש במחבת פסים).
  • 2. לאחר הצריבה, מעבירים לתבנית, מתבלים בפלפל שחור ומפזרים בתבנית את שאר המרכיבים - יין לבן, חמאה וזרעי השומר ומכניסים לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 220 מעלות.
  • 3. אופים כעשר דקות עד ריכוך אבל מוודאים שהשומר יישאר קצת נגיס (אל דנטה).
  • 4. ניתן להגיש חם או קר בליווי עגבניות שרי טריות וגבינת פטה כבשים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully