פטריות ממולאות בגבינות ועשבי תיבול
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 20 פטריות פורטבלו בינוניות ללא רגליים
- בצל סגול בינוני קצוץ לקוביות קטנות
- 100 גרם גבינת ריקוטה
- 100 גרם גבינת פרמזן מגורדת
- צרור פטרוזיליה קצוצה
- כף עלי טימין מופרדים
- שמן זית
- מלח
- פלפל
- צרור עלי ארוגולה
- 2 כפות צנוברים קלויים
- כף בלסמי מצומצם
אופן ההכנה
- 1. מניחים את הפטריות על תבנית עם נייר אפייה משומן בשמן זית.
- 2. לצורך הכנת המילוי: מערבבים את הבצל, עם טימין, פטרוזיליה, מלח, פלפל וגבינות.
- 3. ממלאים את הפטריות ומהדקים את התערובת.
- 4. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-220 מעלות ל-10 דקות או עד שהפטריות מוקרמות.
- 5. מגישים חם או קר על מצע ארוגולה מקשטים בצנוברים קלויים, שמן זית ובלסמי מצומצם.