וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פטריות ממולאות בגבינות ועשבי תיבול

מתכון מאת: ברנע שלס, מערכת וואלה

פטריות ממולאות גבינות. מור סגל,
פטריות ממולאות גבינות/מור סגל

מצרכים למתכון

  • 20 פטריות פורטבלו בינוניות ללא רגליים
  • בצל סגול בינוני קצוץ לקוביות קטנות
  • 100 גרם גבינת ריקוטה
  • 100 גרם גבינת פרמזן מגורדת
  • צרור פטרוזיליה קצוצה
  • כף עלי טימין מופרדים
  • שמן זית
  • מלח
  • פלפל
  • צרור עלי ארוגולה
  • 2 כפות צנוברים קלויים
  • כף בלסמי מצומצם

אופן ההכנה

  • 1. מניחים את הפטריות על תבנית עם נייר אפייה משומן בשמן זית.
  • 2. לצורך הכנת המילוי: מערבבים את הבצל, עם טימין, פטרוזיליה, מלח, פלפל וגבינות.
  • 3. ממלאים את הפטריות ומהדקים את התערובת.
  • 4. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-220 מעלות ל-10 דקות או עד שהפטריות מוקרמות.
  • 5. מגישים חם או קר על מצע ארוגולה מקשטים בצנוברים קלויים, שמן זית ובלסמי מצומצם.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully