- 1. מחממים תנור ל-150 מעלות.
-
- 2. בקערה, מערבבים את הקדאיף וחצי מכמות החמאה המומסת עד שמתקבל בצק נוח לעבודה ולא רטוב מידי.
-
- 3. בתבנית מאפינס מסיליקון, מחפים את השקעים בבצק הקדאיף.
-
- 4. אופים בתנור כ-15 דקות, עד שמשחים קלות, מצננים ושומרים את הקעריות שנוצרו בצד. מעלים את טמפרטורת התנור ל-180 מעלות.
-
- 5. טוחנים במעבד מזון את כל מרכיבי המילוי פרט לגבינה. כשמתקבלת עיסה חלקה, מכניסים פנימה את הגבינה בפולסים, עד לקבלת מרקם חלק. מעבירים לשק זילוף.
-
- 6. מסדרים על תבנית את בשר החציל הקצוץ, ומתבלים אותו במלח, פלפל ומעט שמן זית.
-
- 7. בתבנית נוספת מניחים את קעריות הקדאיף וממלאים אותן בתערובת הגבינה והפלפלים בעזרת שק הזילוף.
-
- 8. מכניסים את שני המגשים לתנור למשך 5-7 דקות, או עד שהגבינה משחימה מעט.
-
- 9. מסדרים בכל צלחת "גבעה" של בשר חציל, ומעליה מניחים קערית קדאיף. מקשטים בזעתר טרי, עגבניות קצוצות ומעט שמן זית.