- 1. לקראמבל מערבלים את כל המצרכים פרט לחמאה במיקסר, במהירות נמוכה. כשהתערובת מתאחדת מוסיפים את החמאה וממשיכים לערבל. ברגע שהתערובת הופכת לגושית, מוציאים מהמיקסר ומניחים במגש אפייה.
-
- 2. אופים את הקראמבל בתנור שחומם מראש ל-160 מעלות ואופים במשך 20- 30 דקות. מומלץ לערבב כשהקראמבל בתנור כל 10 דקות בעזרת כף עץ. כשהקראמבל הופך זהוב, מוציאים מהתנור ומצננים.
-
- 3. מרתיחים בסיר שמנת וקפה נמס. כשהשמנת רותחת שופכים אותה על השוקולד הלבן, ממתינים כדקה ומערבבים.
-
- 4. בקערה נפרדת, טורפים היטב 2 ביצים, חלמון אחד, סוכר חום וגבינה.
-
- 5. שופכים את השמנת עם השוקולד הלבן והקפה על תערובת הביצים והגבינה, ומסננים לכלי מזיגה.
-
- 6. בכלים אישיים עמידים בחום, מניחים שני דובדבנים בכל כלי ומוזגים עליהם את התערובת המסוננת.
-
- 7. מניחים את הכלים בתבנית עם מים (באן מארי) ואופים בתנור שחומם ל-120 מעלות במשך 20 דקות. מצננים.
-
- 8. פורסים את התותים הטריים, פורשים אותם יפה על כל כלי ומפזרים קראמבל מעל.