- 1. במיקסר בעל וו גיטרה מערבלים את החומרים הבאים מרגרינה, סוכר, מלח, גרד קליפת תפוז, גרד קליפת לימון, רום לבן/ליקר דובדבנים, תמצית וניל ותמצית שקדים.
-
- 2. מוסיפים את הביצים אחת אחת לתערובת המתערבלת, ומיד אח"כ מוסיפים את הגבינה ואת ריבת המשמש.
-
- 3. בקערה נפרדת מערבבים את אגוזי המלך הקצוצים, השקדים הקצוצים, הצימוקים (הבהירים והכהים), הקוקוס והקמח.
-
- 4. מוסיפים את חומרי הקערה הנפרדת למערבל, ומערבלים עד לאיחוד כל החומרים (לישה מיותרת תגרום לקבלת עוגה כבדה).
-
- 5. יוצרים שתי כיכרות ארוכות, ומניחים על גבי תבנית אפיה.
-
- 6. מחממים תנור ל-180 מעלות, ואופים את הכיכרות כ-30-40 דקות (עד שקיסם המוחדר למרכז העוגה יוצא יבש. יש להימנע מאפיית יתר שתייבש את העוגה).
-
- 7. עם הוצאת הכיכרות מהתנור, יש למרוח כל אחת מהן ב-50 גרם חמאה מומסת, ולפזר מעל אבקת סוכר בנדיבות.