פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      חמין פרסי

      הסוד של החמין הפרסי נעוץ בעיקר בחיטה ובגריסי הפנינה, הסופחים את כל הנוזלים הנהדרים של הבשר שבושל במשך שעות, ומעניקים לתבשיל עומק וניחוח נפלא.

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      חמין פרסי (יח
      חמין פרסי (יח"צ)

      מצרכים

      • 700 גרם בשר בקר כתף
      • 1/2 ק"ג עצמות
      • 200 גרם חיטה
      • 100 גרם גריסי פנינה
      • 4 בצלים גדולים קצוצים
      • 1 ק"ג לפת
      • קינמון, כורכום, מלח, פלפל

      אופן ההכנה

      • 1. משרים את החיטה והגריסים למשך הלילה.
      • 2. מסננים את החיטה והגריסים ומטגנים אותם קלות בשמן.
      • 3. מטגנים קלות את קוביות הבשר והעצמות במעט שמן.
      • 4. מניחים את הגריסים והחיטה בתחתית הסיר. מניחים מעליהם את הבשר והעצמות, מוסיפים את התבלינים ומכסים במים.
      • 5. מביאים לרתיחה ומניחים על הפלטה למשך הלילה.
      • 6. בנפרד, פורסים את הבצלים ומטגנים עם מעט כורכום. שומרים את הבצל המטוגן בנפרד ומניחים אותו על החמין לפני ההגשה.

      עוד מתכוני בקר

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -