- 1. משרים את השעועית והגריסים למשך הלילה.
-
- 2. מטגנים את הבצל והשום במעט שמן, מוסיפים את נתחי הבשר ומשחימים מכל הצדדים.
-
- 3. בסיר החמין מניחים את העצמות, מוסיפים את השעועית, את הגריסים ואת תפוחי האדמה ומערבבים יחד עם התבלינים. מניחים את שומן הכבש מעל.
-
- 4. מבשלים את הביצים בנפרד ואופים את הקישקע בתנור לאחר שחוררנו בו כמה חורים בקיסם עץ.
-
- 5. מטגנים את הבצלים האדומים במעט שמן וכפית סוכר ומניחים מעל החמין.
-
- 6. מוסיפים מים רותחים שיכסו בערך 2-3 ס"מ מעל החמין.
-
- 7. מרתיחים את החמין, מעבירים ללהבה נמוכה ומבשלים בערך שעה.
-
- 8. משלימים מים לכיסוי התבשיל ומעבירים לכל הלילה לתנור על חום 100 מעלות