פסטה ברוטב פסטו-פטרוזיליה ובוטנים
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- חבילת פסטה
- מעט שמן
- לפסטו:
- 2 צרורות פטרוזיליה טרייה ורעננה
- כוס בוטנים קלויים
- 1/2 כוס שמן זית
- 2 שיני שום כתושות
- מלח ופלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
- 1. מבשלים את הפסטה לפי ההוראות. מסננים את הפסטה ומטפטפים כמה טיפות שמן זית כדי שלא תידבק.
- 2. שמים את כל המרכיבים במעבד מזון ומעבדים עד לקבלת משחה ירוקה גסה. אם המרקם סמיך מידי מוסיפים עוד שמן זית.
- 3. יוצקים על הפסטה ומערבבים.
- 4. מוסיפים פרמז'ן ובוטנים גרוסים.