וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פסטה ברוטב פסטו-פטרוזיליה ובוטנים

מתכון מאת: ליאורה קרן, מערכת וואלה

פסטו פטרוזיליה ובוטנים על פסטה. דניאל לילה
פסטו פטרוזיליה ובוטנים על פסטה

מצרכים למתכון

  • חבילת פסטה
  • מעט שמן
  • לפסטו:
  • 2 צרורות פטרוזיליה טרייה ורעננה
  • כוס בוטנים קלויים
  • 1/2 כוס שמן זית
  • 2 שיני שום כתושות
  • מלח ופלפל שחור גרוס

אופן ההכנה

  • 1. מבשלים את הפסטה לפי ההוראות. מסננים את הפסטה ומטפטפים כמה טיפות שמן זית כדי שלא תידבק.
  • 2. שמים את כל המרכיבים במעבד מזון ומעבדים עד לקבלת משחה ירוקה גסה. אם המרקם סמיך מידי מוסיפים עוד שמן זית.
  • 3. יוצקים על הפסטה ומערבבים.
  • 4. מוסיפים פרמז'ן ובוטנים גרוסים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully