- 1. בתבנית רחבה מסדרים את גבעולי הבצל, פרוסות העגבניה והחציל. מערבבים אותם היטב עם שמן זית בנדיבות ומוסיפים את עלי האורגנו, השום ומתבלים במלח ופלפל.
-
- 2. צולים את הירקות בחום גבוה בתנור עד אשר הם מוכנים ושחומים.
-
- 3. על כל מחצית טורטייה מסדרים את הירקות באופן שווה.
-
- 4. מגרדים את הפטה על סידור הירקות, 100 גרם על כל טורטיה.
-
- 5. סוגרים את הטורטיות לחצי ומהדקים היטב.
-
- 6. על מחבת ברזל רחבה וכבדה ללא שמן קולים את הטורטיות היטב משני הצדדים כאשר לוחצים עליהן מדי פעם בזמן הקלייה.
-
- 7. כאשר הגבינה נמסה ניתן להסיר את הקסדיות, לחתוך בעזרת סכין חדה למשולשים ולהגיש מיד.