פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      תבשיל עדשים כתומות

      מתכון של קפה בירנבאום

      21 מדרגים / 3.23 כוכבים

      פרווהכשר
      שלבי הכנת חמין צמחוני (ברני ארדוב)
      שלבי הכנת חמין צמחוני (ברני ארדוב)

      מצרכים

      • 2 כוסות עדשים כתומות מסוננות
      • 4 כוסות מים
      • 1 בצל בינוני קצוץ לקוביות קטנות
      • 1 גזר חתוך לקוביות קטנות
      • 1 קולרבי חתוך לקוביות קטנות
      • 1 גבעול סלרי אמריקאי חתוך לטבעות
      • 1/2 דלורית קלופה וחתוכה לקוביות
      • 1 כפית אבקת מרק או מלח על פי הטעם
      • 1/2 כפית פפריקה מתוקה
      • מעט כמון
      • קמצוץ צ'ילי חריף
      • 2 כפות שמן לאידוי

      אופן ההכנה

      • 1. מזהיבים את הבצל מעט, מוסיפים גזר ומערבבים היטב. מאדים מספר דקות, מוסיפים את הדלורית ובהמשך את הסלרי והקולרבי.
      • 2. מוסיפים את העדשים המסוננות והמים. מוסיפים את התבלינים ומערבבים.
      • 3. מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש לבעבוע קל. מבשלים 20 דקות בסיר מכוסה ומכבים. לא פותחים כ-15 דקות.
      • 4. פותחים, מערבים ומתקנים תיבול.

      עוד מתכוני תוספות

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -