וואלה!
וואלה!
וואלה!
וואלה!

וואלה! האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

תבשיל עדשים כתומות

מתכון של קפה בירנבאום

מתכון מאת: מערכת וואלה

שלבי הכנת חמין צמחוני. ברני ארדוב
שלבי הכנת חמין צמחוני

מצרכים למתכון

  • 2 כוסות עדשים כתומות מסוננות
  • 4 כוסות מים
  • 1 בצל בינוני קצוץ לקוביות קטנות
  • 1 גזר חתוך לקוביות קטנות
  • 1 קולרבי חתוך לקוביות קטנות
  • 1 גבעול סלרי אמריקאי חתוך לטבעות
  • 1/2 דלורית קלופה וחתוכה לקוביות
  • 1 כפית אבקת מרק או מלח על פי הטעם
  • 1/2 כפית פפריקה מתוקה
  • מעט כמון
  • קמצוץ צ'ילי חריף
  • 2 כפות שמן לאידוי

אופן ההכנה

  • 1. מזהיבים את הבצל מעט, מוסיפים גזר ומערבבים היטב. מאדים מספר דקות, מוסיפים את הדלורית ובהמשך את הסלרי והקולרבי.
  • 2. מוסיפים את העדשים המסוננות והמים. מוסיפים את התבלינים ומערבבים.
  • 3. מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש לבעבוע קל. מבשלים 20 דקות בסיר מכוסה ומכבים. לא פותחים כ-15 דקות.
  • 4. פותחים, מערבים ומתקנים תיבול.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully