וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סלט שעועית בובס איטלקי

אבי ביטון,שף מסעדת "אדורה"

מתכון מאת: אבי ביטון, מערכת וואלה

סלט איטלקי של שעועית בובס. ivp- בית הפקה מקוון,
סלט איטלקי של שעועית בובס/ivp- בית הפקה מקוון

מצרכים למתכון

  • 2 כוסות שעועית בובס מבושלת במים עד לריכוך
  • 1 בצל סגול פרוס דק
  • 2 בצלים ירקים קצוצים
  • 3 כפות זיתים שחורים קצוצים
  • 10 עלי בזיליקום פרוסים דק
  • 25 עגבנית שרי חצויות
  • חצי כוס שמן זית
  • 3 כפות חומץ בלסמי
  • גרידת לימון מלימון אחד
  • מלח ופלפל

אופן ההכנה

  • 1. בקערה גדולה מערבבים את כל החומרים. טועמים ומתקנים תיבול. שומרים במקרר עד להגשה.
  • זוהי תוספת שמתאימה גם לדגים או לארוחה בשרית קלילה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully