סלט שעועית בובס איטלקי
אבי ביטון,שף מסעדת "אדורה"
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 2 כוסות שעועית בובס מבושלת במים עד לריכוך
- 1 בצל סגול פרוס דק
- 2 בצלים ירקים קצוצים
- 3 כפות זיתים שחורים קצוצים
- 10 עלי בזיליקום פרוסים דק
- 25 עגבנית שרי חצויות
- חצי כוס שמן זית
- 3 כפות חומץ בלסמי
- גרידת לימון מלימון אחד
- מלח ופלפל
אופן ההכנה
- 1. בקערה גדולה מערבבים את כל החומרים. טועמים ומתקנים תיבול. שומרים במקרר עד להגשה.
- זוהי תוספת שמתאימה גם לדגים או לארוחה בשרית קלילה.