וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ענבים מצופים בקרם גבינה כחולה ופיסטוק

מתכון מאת: דנה מלמד, מערכת וואלה

ענבים בציפוי קרם גבינה כחולה. נמרוד סונדרס
ענבים בציפוי קרם גבינה כחולה

מצרכים למתכון

  • 40 ענבים כהים ללא גרעינים
  • 200 גרם גבינת שמנת אמריקאית (פילדפיה. אפשר גם אחרת)
  • 200 גרם גבינה כחולה (יובל מדיף "סטילטון")
  • 250 גרם פיסטוק קלוף וקלוי

אופן ההכנה

  • 1. מערבלים את שתי הגבינות במיקסר עם וו גיטרה, או עם כף עץ, עד לקרם חלק.
  • 2. קוצצים את הפיסטוקים בסכין.
  • 3. בעזרת האצבעות עוטפים את הענבים בקרם הגבינה בשכבה דקה, ומגלגלים בפיסטוק הקצוץ. ניתן לאחסן בהקפאה את הענבים בהקפאה. יש להוציא מהמקפיא חצי שעה לפחות לפני ההגשה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully