מתכונים חמים

ענבים מצופים בקרם גבינה כחולה ופיסטוק

מתכון מאת: דנה מלמד, מערכת וואלה!
  • 30 דקות סה"כ

  • קל להכנה

ענבים בציפוי קרם גבינה כחולה (צילום: נמרוד סונדרס)

מחשבון המרות

מצרכים

  • 40 ענבים כהים ללא גרעינים
  • 200 גרם גבינת שמנת אמריקאית (פילדפיה. אפשר גם אחרת)
  • 200 גרם גבינה כחולה (יובל מדיף "סטילטון")
  • 250 גרם פיסטוק קלוף וקלוי
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. מערבלים את שתי הגבינות במיקסר עם וו גיטרה, או עם כף עץ, עד לקרם חלק.
  • 2. קוצצים את הפיסטוקים בסכין.
  • 3. בעזרת האצבעות עוטפים את הענבים בקרם הגבינה בשכבה דקה, ומגלגלים בפיסטוק הקצוץ. ניתן לאחסן בהקפאה את הענבים בהקפאה. יש להוציא מהמקפיא חצי שעה לפחות לפני ההגשה.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully