וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ענבים מצופים בקרם גבינה כחולה ופיסטוק

מתכון מאת: דנה מלמד, מערכת וואלה

ענבים בציפוי קרם גבינה כחולה. נמרוד סונדרס
ענבים בציפוי קרם גבינה כחולה

מצרכים למתכון

  • 40 ענבים כהים ללא גרעינים
  • 200 גרם גבינת שמנת אמריקאית (פילדפיה. אפשר גם אחרת)
  • 200 גרם גבינה כחולה (יובל מדיף "סטילטון")
  • 250 גרם פיסטוק קלוף וקלוי

אופן ההכנה

  • 1. מערבלים את שתי הגבינות במיקסר עם וו גיטרה, או עם כף עץ, עד לקרם חלק.
  • 2. קוצצים את הפיסטוקים בסכין.
  • 3. בעזרת האצבעות עוטפים את הענבים בקרם הגבינה בשכבה דקה, ומגלגלים בפיסטוק הקצוץ. ניתן לאחסן בהקפאה את הענבים בהקפאה. יש להוציא מהמקפיא חצי שעה לפחות לפני ההגשה.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully