ענבים מצופים בקרם גבינה כחולה ופיסטוק
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 40 ענבים כהים ללא גרעינים
- 200 גרם גבינת שמנת אמריקאית (פילדפיה. אפשר גם אחרת)
- 200 גרם גבינה כחולה (יובל מדיף "סטילטון")
- 250 גרם פיסטוק קלוף וקלוי
אופן ההכנה
- 1. מערבלים את שתי הגבינות במיקסר עם וו גיטרה, או עם כף עץ, עד לקרם חלק.
- 2. קוצצים את הפיסטוקים בסכין.
- 3. בעזרת האצבעות עוטפים את הענבים בקרם הגבינה בשכבה דקה, ומגלגלים בפיסטוק הקצוץ. ניתן לאחסן בהקפאה את הענבים בהקפאה. יש להוציא מהמקפיא חצי שעה לפחות לפני ההגשה.