נתחי חזה עוף צרובים בתערובת תיבול ספיישל ירמי
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 1 ק"ג שניצל עוף
- 1/2 כוס שמן זית
- 2 כפות אבקת שום גבישי
- 4-5 שיני שום טרי כתושות
- 2 כפות תערובת תיבול גריל עוף
- מלח גס במטחנה
- פלפל שחור גרוס במטחנה
- 4-5 שיני שום כתוש טרי
אופן ההכנה
- 1. מביאים את חזה העוף למצב הכי דקיק שאפשר.
- 2. משרים את הנתחים במרינדה שמכינים מכל המרכיבים המפורטים למשך חצי שעה.
- 3. מלהיטים מחבת פסים וצורבים את נתחי חזה העוף משני הצדדים. נזהרים לא לייבש.