קבב אנטריקוט עם טחינה
מבר אנטריקוט איכותי לא תמיד חייבים להכין מיד סטייקים: הנתח הזה יכול לחולל פלאים גם כשמשתמשים בו להכנה של קבבים, בעיקר הודות לשומן שנמצא בתוכו.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 1/2 ק"ג אנטריקוט טחון גס
- כוס פטרוזיליה קצוצה
- 1/2 כוס כוסברה קצוצה
- 1/2 כוס בצל ירוק קצוץ
- 50 גרם צנוברים
- 1/2 פלפל חריף קצוץ
- 4 עגבניות שרי קצוצות
- כפית שמן זית
- מלח
- 1/2 כפית חוויאג'
- 1/2 כפית בהרט
- קורט כמון
- פפריקה מתוקה
- לטחינה:
- טחינה גולמית
- מלח
- מיץ לימון סחוט טרי
- שום כתוש
- מעט שמן זית
- פטרוזיליה קצוצה
- קורט סומק
אופן ההכנה
- 1. מחממים היטב מחבת פסים.
- 2. מערבבים את כל המרכיבים עד קבלת תערובת אחידה.
- 3. יוצרים קבבונים קטנים וצולים יפה מכל צד.
- 4. מכינים טחינה: מערבבים את הכל, טועמים ומתקנים עד קבלת הטעם והסמיכות הרצויה.
- 5. יוצקים על הכל טחינה בנדיבות ומתבלים במעט כמון.