קבב אנטריקוט עם טחינה

מבר אנטריקוט איכותי לא תמיד חייבים להכין מיד סטייקים: הנתח הזה יכול לחולל פלאים גם כשמשתמשים בו להכנה של קבבים, בעיקר הודות לשומן שנמצא בתוכו.

מתכון מאת: דנה מלמד, מערכת וואלה!
קבב אנטרקוט עם טחינה. ברני ארדוב
קבב אנטרקוט עם טחינה

מצרכים

  • 1/2 ק"ג אנטריקוט טחון גס
  • כוס פטרוזיליה קצוצה
  • 1/2 כוס כוסברה קצוצה
  • 1/2 כוס בצל ירוק קצוץ
  • 50 גרם צנוברים
  • 1/2 פלפל חריף קצוץ
  • 4 עגבניות שרי קצוצות
  • כפית שמן זית
  • מלח
  • 1/2 כפית חוויאג'
  • 1/2 כפית בהרט
  • קורט כמון
  • פפריקה מתוקה
  • לטחינה:
  • טחינה גולמית
  • מלח
  • מיץ לימון סחוט טרי
  • שום כתוש
  • מעט שמן זית
  • פטרוזיליה קצוצה
  • קורט סומק

אופן ההכנה

  • 1. מחממים היטב מחבת פסים.
  • 2. מערבבים את כל המרכיבים עד קבלת תערובת אחידה.
  • 3. יוצרים קבבונים קטנים וצולים יפה מכל צד.
  • 4. מכינים טחינה: מערבבים את הכל, טועמים ומתקנים עד קבלת הטעם והסמיכות הרצויה.
  • 5. יוצקים על הכל טחינה בנדיבות ומתבלים במעט כמון.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully