וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

קציצות בקר ברוטב עגבניות

סוד הקציצות הללו הוא בקוסקוס, שמעניק לכדורי הבשר אווריריות ונימוחות. אורלי פלאי מכינה מנה מהירה ברוטב עגבניות, ג'ינג'ר וחלב קוקוס על מצע אורז לבן

מתכון מאת: אורלי פלאי ברונשטיין, מערכת וואלה

קציצות ברוטב קארי. וידיאו: בבושקה הפקות, סטילס:  אפיק גבאי, חד פעמי
קציצות ברוטב קארי/וידיאו: בבושקה הפקות, סטילס: אפיק גבאי

מצרכים למתכון

  • ל-4-6 מנות
  • לקציצות:
  • 1/2 קילו בקר טחון
  • 1 בצל קצוץ
  • 2 שיני שום
  • 1 כפית ג'ינג'ר
  • 4 כפות כוסברה
  • 1 ביצה
  • 1/2 כוס קוסקוס דק מוכן
  • מלח ופלפל שחור גרוס
  • לרוטב:
  • 2 כפות שמן
  • 2 שיני שום
  • 1 כפית ג'ינג'ר
  • 1 צ'ילי אדום
  • 5 עגבניות
  • 1 כפית כוסברה טחונה
  • 1/2 כפית כמון
  • 1/2 כוס חלב קוקוס
  • עלי בזיליקום
  • להגשה:
  • אורז לבן

אופן ההכנה

  • 1. קוצצים בצל, ג'ינג'ר, וכוסברה.
  • 2. מערבבים את התערובת הקצוצה בקערה עם בשר טחון, ביצה וקוסקוס. מתבלים במלח ופלפל. לשים בידיים לחיבור בין המרכיבים.
  • 3. מחממים סיר עם שמן ומטגנים שום, ג'ינג'ר וצ'ילי עד שעולה ריח. חותכים עגבניות לקוביות ומוסיפים לסיר יחד עם תבלינים ומבשלים בבעבוע עדין.
  • 4. מוסיפים חלב קוקוס, מערבבים ומוסיפים את הקציצות. מבשלים 20 דקות עם מכסה. מוסיפים בזיליקום ומגישים על אורז לבן.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully