קציצות בקר ברוטב עגבניות

סוד הקציצות הללו הוא בקוסקוס, שמעניק לכדורי הבשר אווריריות ונימוחות. אורלי פלאי מכינה מנה מהירה ברוטב עגבניות, ג'ינג'ר וחלב קוקוס על מצע אורז לבן

מתכון מאת: אורלי פלאי ברונשטיין, מערכת וואלה!
קציצות ברוטב קארי(צילום: וידיאו: בבושקה הפקות, סטילס: אפיק גבאי)

מצרכים

  • ל-4-6 מנות
  • לקציצות:
  • 1/2 קילו בקר טחון
  • 1 בצל קצוץ
  • 2 שיני שום
  • 1 כפית ג'ינג'ר
  • 4 כפות כוסברה
  • 1 ביצה
  • 1/2 כוס קוסקוס דק מוכן
  • מלח ופלפל שחור גרוס
  • לרוטב:
  • 2 כפות שמן
  • 2 שיני שום
  • 1 כפית ג'ינג'ר
  • 1 צ'ילי אדום
  • 5 עגבניות
  • 1 כפית כוסברה טחונה
  • 1/2 כפית כמון
  • 1/2 כוס חלב קוקוס
  • עלי בזיליקום
  • להגשה:
  • אורז לבן

אופן ההכנה

  • 1. קוצצים בצל, ג'ינג'ר, וכוסברה.
  • 2. מערבבים את התערובת הקצוצה בקערה עם בשר טחון, ביצה וקוסקוס. מתבלים במלח ופלפל. לשים בידיים לחיבור בין המרכיבים.
  • 3. מחממים סיר עם שמן ומטגנים שום, ג'ינג'ר וצ'ילי עד שעולה ריח. חותכים עגבניות לקוביות ומוסיפים לסיר יחד עם תבלינים ומבשלים בבעבוע עדין.
  • 4. מוסיפים חלב קוקוס, מערבבים ומוסיפים את הקציצות. מבשלים 20 דקות עם מכסה. מוסיפים בזיליקום ומגישים על אורז לבן.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully