- 1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
-
- 2. מערבבים את כל החומרים היבשים יחד.
-
- 3. מקציפים את החמאה עם שני סוגי הסוכר והנס קפה כחמש דקות.
-
- 4. מוסיפים את הביצה, מערבלים ואז מוסיפים את תערובת היבשים. מערבלים עוד חצי דקה, עד לאחידות.
-
- 5. מרטיבים את הידיים, מנערים עודפי מים ועם ידיים לחות צרים נקניק ארוך וצר. מניחים את הנקניק בתבנית מחופה נייר אפייה וממשיכים לדקק את הנקניק. ככל שהוא יהיה צר יותר, הביסקוטי יצאו קטנים יותר. אופים כחצי שעה.
-
- 6. מצננים את נקניק הביסקוטי כחצי שעה בטמפרטורת החדר.
-
- 7. כעבור חצי שעה פורסים את הנקניק לפרוסות דקות באמצעות סכין משוננת ומסדרים אותן בצפיפות בתבנית.
-
- 8. אופים ב-160 מעלות, כעשר דקות. הופכים לצד השני ואופים כעשר דקות נוספות.
-
- 9. מצננים היטב ושומרים בקופסה אטומה עד שמתחסל (וזה קורה מהר).