פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      עוגיות שיבולת שועל עם שוקולד ואגוזים

      14 מדרגים / 3.12 כוכבים

      עוגיות קוואקר שוקולד (דנה מאירזון)
      עוגיות קוואקר שוקולד (דנה מאירזון)

      מצרכים

      • 3/4 1 כוסות שיבולת שועל גסה (אפשר להמיר 1/2 כוס שיבולת שועל בנבט חיטה)
      • 1 כוס קמח מלא
      • 1/2 כפית אבקת אפיה
      • 1/4 כפית מלח
      • 1/4 כוס אגוזים (מלך/ברזיל/קשיו)
      • 50 גרם שוקולד מריר
      • 2 כפות קוקוס טחון
      • 2 כפות שומשום מלא
      • 2 כפות פשתן טחון עם 1/4 כוס מים .(במקום ביצה)
      • 1/3 כוס שמן חמניות
      • 1/3 כוס סוכר חום

      אופן ההכנה

      • 1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
      • 2. מנפים קמח לקערה, מוסיפים שיבולת שועל, אבקת אפיה, מלח, קוקוס, שומשום ומערבבים.
      • 3. קוצצים את האגוזים והשוקולד ומוסיפים לתערובת.
      • 4. טוחנים בבלנדר את הפשתן והמים, מוסיפים לתערובת שמן וסוכר ומערבבים.
      • 5. מוזגים את התערובת היבשה לרטובה, ובעזרת כף מאחדים את התערובות (יש להמנע מערבוב יתר).
      • 6. יוצרים עוגיות, או משטחים את התערובת בתבנית ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפיה.
      • 7. אופים במשך 20 דקות, מוציאים מהתנור ומצננים.
      • 8. שומרים בכלי אטום

      עוד מתכוני קינוחים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -