- 1. מרטיבים את משולשי החלה בחמאה המומסת ומסדרים אותם באופן חופף בתבנית הפיירקס.
-
- 2. מפזרים את הצימוקים על פרוסות החלה באופן אחיד.
-
- 3. מוזגים לסיר את החלב, השמנת והווניל ומביאים לרתיחה על אש קטנה.
-
- 4. טורפים את החלמונים והסוכר בכלי עמיד בחום עד לקבלת מאסה חלקה ומעט תפוחה.
-
- 5. מסננים במסננת דקה את תערובת הווניל, השמנת והחלב.
- יוצקים את התערובת בזילוף אטי לתערובת הסוכר והחלמונים, תוך כדי טריפה אטית.
-
- 6. יוצקים את תערובת השמנת והחלמונים על החלה שבתבנית ומניחים בצד למשך 20 דקות כדי שהתערובת תיספג בחלה.
-
- 7. מניחים את תבנית הפיירקס בתוך תבנית גדולה יותר מלאה במים, עד 2/3 מגובה הפיירקס.
-
- 8. אופים בתנור שחומם מראש ל160 מעלות למשך 30 דקות. מוציאים מהתנור ומצננים מעט.
-
- 9. מפזרים 2 כפות סוכר בשכבה אחידה ושורפים בזהירות עם מבער או שמעבירים תנור למצב גריל ומניחים בו את התבנית עד להשחמה (כ5 דקות).