- 1. שוטפים ומסננים את הכוסמת.
-
- 2. מרתיחים מים (שתי מידות מים למידה אחת של כוסמת).
-
- 3. מבשלים את הכוסמת ומקררים מעט.
-
- 4. קוצצים את הבצל והפטריות.
-
- 5. מטגנים את הירקות ומתבלים. מוסיפים את הכוסמת ואת הקמח. מוסיפים את הביצים.
-
- 6. מרפדים תבנית בנייר-פרגמנט.
-
- 7. משטחים את התערובת בתבנית (בגובה 2 ס"מ לערך).
-
- 8. אופים בחום של 180 מעלות במשך כ-25 דקות.
-
- 9. מכינים את הכרוב הכבוש: מטגנים קלות את השום בשמן-זית.
- מוסיפים את הכרוב, ומטגנים יחד עד לריכוך הכרוב.
-
- 10. מוסיפים חומץ וממשיכים בטיגון עד לאידוי הנוזל. מוסיפים מלח, פלפל, חמוציות ודבש. ממשיכים בטיגון עוד מספר דקות.
-
- 11. מרכיבים: קורצים עיגולים בקוטר של 4 ס"מ מתוך קלתית הכוסמת.
-
- 12. מסדרים מעל ערימת תבשיל כרוב (בעזרת פורמה, או כף).
-
- 13. מקשטים בפרוסת חזה-אווז מעל.