- 1. אם לא משתמשים בטארטלט מוכן, מכין טארטלט פילו: מניחים ריבוע פילו, מעליו מורחים חמאה מומסת ומפזרים מעט סוכר, עליו עוד עלה פילו, וכך 3-4 שכבות.
-
- 2. מכניסים לתבניות מאפין שצופו בחמאה ומהדקים לפי הצורה.
-
- 3. אופים כ-7 דקות בחום של 180 מעלות או עד שהפילו זהוב קלות.
-
- 4. מכינים את הקינוח: משרים את הפרג במים חמים.
-
- 5. מרתיחים במשך כ-20 דקות עד לריכוך.
-
- 6. מסננים וטוחנים לקבלת ממרח חלק.
-
- 7. מחממים מרגרינה ודבש, מוסיפים את הפרג, ומטגנים.
-
- 8. מוסיפים את הפירות כשהם קצוצים ומערבבים.
-
- 9. מוסיפים מעט מיץ לימון לטעם.
-
- 10. מגישים בתוך טרטלטים או לחלופין מערבבים עם חיטה מבושלת ומגישים בקערה קטנה עם כפית.