- 1. מכינים מרמלדה: פורסים דק במנדולינה או בסכין את התפוז וקוצצים את הפרוסות. מוציאים את הגרעינים ושמים בסיר עם המים, המיץ והגרידה של הלימון. מבשלים על אש קטנה עם מכסה כ-40 דקות. מוסיפים את הסוכר ומבשלים עד שהמסה מגיעה ל-105 מעלות או שהיא מקבלת מראה ריבתי. מקררים ומאחסנים עד מס' שבועות בכלי סגור או חודשים בכלי מפוסטר.
-
- 2. מכינים קרם ברולה: מביאים את השמנת והווניל לרתיחה. בו זמנית טורפים את החלמונים עם הסוכר עד שהתערובת תפוחה ובהירה. עושים השוואת טמפרטורות: שופכים מעט שמנת רותחת אל הביצים תוך כדי ערבוב, ואז בהדרגה את כל שאר השמנת. מערבבים היטב, ומקררים על קערה עם מי קרח. אופים בתבניות סיליקון שקעים קטנות מאוד (בקוטר של כ-3 וחצי ס"מ), בתוך תבנית עם מים רותחים, ב- 160 מעלות, עד שהקרם נראה מוצק למחצה (בערך 8 דקות). לאחר האפייה, מצננים ומעבירים את התבנית להקפאה.
-
- 3. אופים את דפי הפילו: מניחים על משטח עבודה דף פילו, מורחים עליו חמאה מזוקקת ועורמים עליו עוד דף, שגם אותו מורחים. בעזרת חותכן פיצה חותכים ריבועים בגודל 6X6 ס"מ. מניחים ריבוע על ריבוע באלכסון ודוחפים לתוך תבנית שקעים בקוטר 5 ס"מ. אופים ב-180 מעלות עד להזהבה.
-
- 4. מרכיבים את המנה: מוציאים את הקרם מהמקפיא ומחלצים מהתבנית. מפזרים מעל הקרם סוכר חום ושורפים בעזרת מבער עד שהוא הופך לקרמל עדין. מניחים בתוך הטארטלט מעט מרמלדה, ובעזרת כפית מרימים את הקרם מהתבנית ומניחים בתוך הטארטלט.