טראפלס פטה ושוקולד לבן
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 230 גרם שוקולד לבן
- 110 מ"ל שמנת מתוקה
- 70 גרם חמאה קרה
- 90 גרם גבינת פטה מושרת במים קרים למשך שעה
אופן ההכנה
- 1. מחממים שמנת לסף רתיחה ויוצקים על השוקולד והגבינה.
- 2. טורפים בחוזקה ומוסיפים את החמאה בקוביות.
- 3. לאחר שמקבלים תערובת חלקה מעבירים למקרר ל-4-5 שעות עד להתגבשות המסה.
- 4. לאחר שהמסה התייצבה במקרר יוצרים כדורים ומגלגלים באבקת סוכר.