וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

טראפלס פטה ושוקולד לבן

מתכון מאת: לירן גרודה, מערכת וואלה

טראפלס פטה ושוקולד לבן. מור סגל,
טראפלס פטה ושוקולד לבן/מור סגל

מצרכים למתכון

  • 230 גרם שוקולד לבן
  • 110 מ"ל שמנת מתוקה
  • 70 גרם חמאה קרה
  • 90 גרם גבינת פטה מושרת במים קרים למשך שעה

אופן ההכנה

  • 1. מחממים שמנת לסף רתיחה ויוצקים על השוקולד והגבינה.
  • 2. טורפים בחוזקה ומוסיפים את החמאה בקוביות.
  • 3. לאחר שמקבלים תערובת חלקה מעבירים למקרר ל-4-5 שעות עד להתגבשות המסה.
  • 4. לאחר שהמסה התייצבה במקרר יוצרים כדורים ומגלגלים באבקת סוכר.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully