- 1. מחממים בסיר עמוק שמן זית על אש גבוהה. כשהשמן חם מוסיפים את קוביות הבשר וצורבים אותן מכל הכיוונים, כ-2 דקות מכל צד. תוך כדי צריבה מוסיפים את התבלינים ומערבבים היטב עד שהבשר צרוב מכל הכיוונים ועטוף בתבלינים.
-
- 2. מוסיפים את הירקות החתוכים לסיר ומטגנים תוך ערבוב כ-2 דקות נוספות. מוסיפים 2 כוסות יין אדום, מערבבים ומרתיחים עד שמרבית היין מתאדה והוא עוטף את קוביות הבשר.
-
- 3. מוסיפים לסיר מים בכמות שתכסה את הבשר ואז מוסיפים אותה כמות של מים שוב, מכסים את הסיר ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים כשעתיים. מדי פעם מערבבים את הבשר שבסיר, ואם יש צורך מוסיפים מים נוספים.