- 1. בקערה מערבבים את הקמח והשמרים עד שהם נבלעים בתוכו.
-
- 2. מוסיפים את שאר החומרים פרט למלח ולשים כ-2 דקות עם וו לישה במיקסר או בידיים.
-
- 3. אחרי 2 דקות מוסיפים את המלח ולשים עוד כ-3 דקות עד שהבצק הופך להיות אחיד וגמיש.
-
- 4. מניחים בקערה מקומחת ועוטפים במגבת. מניחים בשמש 45 דקות או בבית במקום חמים כשעה.
-
- 5. יוצרים מהבצק עיגולים בקוטר 3 ס"מ.
-
- 6. משמנים ידיים במעט שמן קנולה. יוצרים גלילים ממלית התמרים וחותכים אותם לחתיכות קטנות של 1 ס"מ.
-
- 7. מטמינים כל עיגול מלית תמרים בתוך הבצק, סוגרים את עיגול הבצק, ומשטחים בעזרת כף היד או מערוך. מחוררים בעזרת מזלג.
-
- 8. מחממים תנור ל-170 מעלות. מניחים את העוגיות על נייר אפיה, מברישים בביצה ואפשר לפזר גם שומשום.
-
- 9. אופים כ-17 דקות. מצננים על רשת ומגישים.