וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

קישוא ממולא בבורגול וקינואה

מתכון של עומר מילר, שף מסעדות "שולחן" ו"חדר האוכל" לקישוא ממולא בבורגול וקינואה

מתכון מאת: עומר מילר, מערכת וואלה

מצרכים למתכון

  • 6 קישואים
  • למילוי:
  • תערובת בורגול וקינואה
  • 2 בצלים לבנים קצוצים
  • 3 שיני שום כתושות
  • 1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
  • 1/2 כוס נענע
  • 4 כפות אגוזי מלך קצוצים
  • כף גדושה לבנה
  • להגשה:
  • 6 כפות לבנה צאן

אופן ההכנה

  • 1. מבשלים את תערובת הבורגול והקינואה עשר דקות במים רותחים, מסננים ושוטפים היטב. מערבבים עם שאר המצרכים.
  • 2. מרוקנים כל קישוא בעזרת כף פריזיין.
  • 3. ממלאים כל קישוא בתערובת ומסדרים בתבנית אפייה. יוצקים מעט שמן זית, מלח ופלפל שחור ומכניסים לתנור לרבע שעה בחום של 220 מעלות.
  • פלפלים ממולאים בשר טלה, בורגול וצנוברים

  • פלפלים קטנים ממולאים

  • מלפוף ממולא

  • מדיאס חצילים

  • ממולאים של אבי לוי, ושל אמא מרים

  • עגבניות ממולאות בורגול ועוף

  • סלט אנדיב עם ענבים

  • ארטישוק ממולא

  • קציצות תפוחי אדמה ממולאות (זראזי)

  • פלפלים קלויים ממולאים

  • ארטישוק ממולא

  • קדירת עלי כרוב ממולאים

  • תפוחי אדמה במילוי בשר

  • כרוב ממולא (מלפוף) בסגנון חאלבי

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully