קישוא ממולא בבורגול וקינואה
מתכון של עומר מילר, שף מסעדות "שולחן" ו"חדר האוכל" לקישוא ממולא בבורגול וקינואה
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 6 קישואים
- למילוי:
- תערובת בורגול וקינואה
- 2 בצלים לבנים קצוצים
- 3 שיני שום כתושות
- 1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
- 1/2 כוס נענע
- 4 כפות אגוזי מלך קצוצים
- כף גדושה לבנה
- להגשה:
- 6 כפות לבנה צאן
אופן ההכנה
- 1. מבשלים את תערובת הבורגול והקינואה עשר דקות במים רותחים, מסננים ושוטפים היטב. מערבבים עם שאר המצרכים.
- 2. מרוקנים כל קישוא בעזרת כף פריזיין.
- 3. ממלאים כל קישוא בתערובת ומסדרים בתבנית אפייה. יוצקים מעט שמן זית, מלח ופלפל שחור ומכניסים לתנור לרבע שעה בחום של 220 מעלות.