וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מרק שעועית לבנה ופטריות

מתכון של עומר מילר, שף מסעדות "שולחן" ו"חדר האוכל" למרק שעועית לבנה ופטריות

מתכון מאת: עומר מילר, מערכת וואלה

מצרכים למתכון

  • 500 גרם שעועית לבנה
  • 3 ליטר ציר עוף או מים
  • 100 גרם (1 כוס) פטריות שמפיניון קצוצות
  • 50 גרם (1/2 כוס) פטריות פורטבלו קצוצות
  • 2 גזרים קלופים וקצוצים
  • 2 גבעולי סלרי קצוצים (כולל העלים)
  • 2 בצלים קצוצים
  • 5 שיני שום קצוצות

אופן ההכנה

  • 1. שמים בסיר שמן זית, מוסיפים את הבצל הקצוץ ומטגנים מעט. מוסיפים גזר, שום וסלרי. מערבבים. מוסיפים את הפטריות והשעועית הלבנה.
  • 2. מוסיפים מים או ציר. מביאים את המרק לרתיחה ומבשלים על אש קטנה 45 דקות עד שעה וחצי, או עד שהשעועית רכה לחלוטין.
  • 3. טוחנים את המרק בעזרת בלנדר ידני.
  • 4. מגישים עם מעט קרם פרש או גבינת עזים חריפה ושמן זית.
  • מרק שעועית וקבנוס עשיר בירקות

  • מרק שעועית ופסטה

  • מרק עלי מנגולד עם בשר ושעועית

  • מרק בשר ויין אדום

  • מרק עגבניות טוסקני

  • פסולדה, מרק שעועית יווני

  • מרק ירקות וזעתר טרי

  • מרק גולאש מושלם

  • מרק תירס זריז עם חלב קוקוס

  • מרק תפוחי אדמה, פול טרי וכוסברה

  • מרק רגל של עזורה

  • מרק עדשים ופסטה

  • קניידלך של חנה שאולוב

  • מרק חשו, מרק סולת מרוקאי

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully