וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פאייה עוף

מתכון של עומר מילר, שף מסעדות "שולחן" ו"חדר האוכל" לפאייה עוף

מתכון מאת: עומר מילר, מערכת וואלה

מצרכים למתכון

  • 1 ק"ג עוף מחולק לירכיים, שוקיים, כנפיים
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 1 בצל סגול
  • 3 נקניקיות צ'וריסוס
  • 1 כוס עגבניות שרי
  • 2 שיני שום קצוצות
  • 1 ליטר מים (או ציר עוף/ירקות)
  • 2 כוסות אורז
  • 250 גרם אפונה גינה
  • 3 פלפלים אדומים
  • 1/2 כפית פלפל ירוק חריף
  • מעט זעפרן או כורכום

אופן ההכנה

  • 1. מטגנים את העוף במחבת עם שמן זית. מעבירים לנייר סופג.
  • 2. באותה המחבת מטגנים בצל סגול וצ'וריסוס. מוסיפים עגבניות קלופות ושום.
  • 3. מחזירים את העוף למחבת. מוסיפים מים ומביאים לרתיחה.
  • 4. מוסיפים את האורז ומביאים לרתיחה נוספת. מוסיפים פלפלים, כורכום ואפונה. מבשלים מכוסה על להבה קטנה במשך חצי שעה.
  • 5. מגישים בתוך המחבת.
  • עוף צלוי בערמונים, בטטות וארטישוק ירושלמי

  • עוף בקולה ודבש

  • מרינדת בירה, עשבי תיבול ודבש

  • פרגיות וירקות בגלימת בצק

  • חזה עוף במרינדת תפוזים וסילאן

  • משה בתיבה במילוי עוף מושקע

  • צלעות עגל עם ארטישוק ועגבניות

  • לחמג'ון טורקי אמיתי

  • קציצות עוף על מצע תפוחי אדמה של סבתא צילה

  • עוף בקארי של השף אבי ביטון

  • סיר של כל הלילה

  • בורקסים במילוי בשר

  • כבד אווז עם תפוחי עץ בקרמל וקלבדוס

  • עוף ממולא בשר

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully