מתכונים חמים

פאייה עוף

מתכון של עומר מילר, שף מסעדות "שולחן" ו"חדר האוכל" לפאייה עוף

מתכון מאת: עומר מילר, מערכת וואלה!
  • 60 דקות סה"כ

  • קל להכנה

מחשבון המרות

מצרכים

  • 1 ק"ג עוף מחולק לירכיים, שוקיים, כנפיים
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 1 בצל סגול
  • 3 נקניקיות צ'וריסוס
  • 1 כוס עגבניות שרי
  • 2 שיני שום קצוצות
  • 1 ליטר מים (או ציר עוף/ירקות)
  • 2 כוסות אורז
  • 250 גרם אפונה גינה
  • 3 פלפלים אדומים
  • 1/2 כפית פלפל ירוק חריף
  • מעט זעפרן או כורכום
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. מטגנים את העוף במחבת עם שמן זית. מעבירים לנייר סופג.
  • 2. באותה המחבת מטגנים בצל סגול וצ'וריסוס. מוסיפים עגבניות קלופות ושום.
  • 3. מחזירים את העוף למחבת. מוסיפים מים ומביאים לרתיחה.
  • 4. מוסיפים את האורז ומביאים לרתיחה נוספת. מוסיפים פלפלים, כורכום ואפונה. מבשלים מכוסה על להבה קטנה במשך חצי שעה.
  • 5. מגישים בתוך המחבת.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully