אורז הודי ופירות יבשים

עומר מילר, שף מסעדות "שולחן" ו"חדר האוכל" לוקח אתכם למסע בהודו עם קדירה של אורז ופירות יבשים, שכולה טעמים וניחוחות משכרים.

מתכון מאת: עומר מילר, מערכת וואלה!

מצרכים

  • כף גיי (חמאה מזוקקת)
  • כוס אורז בסמטי מלא
  • 3 תרמילי הל שלמים
  • מסמר ציפורן
  • 1 מקלות קינמון
  • כפית כורכום
  • 3 משמשים מיובשים
  • 1 כף חמוציות
  • 2 תאנים מיובשות
  • 3 כפות צימוקים

אופן ההכנה

  • 1. בסיר מחממים חמאה מזוקקת ומוסיפים את האורז ומעט מלח. מוסיפים 2 וחצי כוסות מים רותחים.
  • 2. קוצצים את הפירות היבשים ומוסיפים לאורז. מוסיפים את התבלינים, מערבבים, מביאים לרתיחה שניה, מכסים ומבשלים 40 דקות.
  • 3. פותחים את המכסה ומערבבים מעט. מכסים שוב ומשהים עשר דקות.
  • 4. מגישים חם.
  • קארי דלעת, עדשים ורוקפור

  • מרק אורז וירקות הודי

  • אורז בקארי וקוקוס עם פרגיות

  • לביבות כורכום עם רוטב תפוחים

  • סלט בורגול, תמרים ואפרסמון

  • סלט שומר ופלחי תפוז

  • סלט תותי עץ על קרם חציל

  • סלט תרד ובייבי קייל ברוטב ראנץ'

  • "עוגת" עלי גפן משגעת

  • מאפה עוף ואבוקדו

  • סלט רענן עם ענבים

  • ברווז שלם לצד רוטב תפוז וסלט פאפייה

  • בורגול חם עם פירות מיובשים ועשבי תיבול

  • סלט עלים ותאנים בוויניגרט תאנים

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully