וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

עוגיות שיבולת שועל וטחינה

מתכון מאת: אורלי פלאי-ברונשטיין, מערכת וואלה

עוגיות שיבולת שועל וטחינה. נמרוד סונדרס
עוגיות שיבולת שועל וטחינה

מצרכים למתכון

  • ל-45-50 עוגיות:
  • 2/3 כוס סוכר חום בהיר
  • 2 ביצים
  • 1/2 כפית תמצית וניל (לא חובה)
  • 1/2 כוס טחינה גולמית
  • 60 גרם חמאה רכה
  • 1 כוס קמח (הכי טוב 1/2 כוס מלא ו-1/2 כוס לבן)
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • 11/2 כוסות שיבולת שועל שלמה
  • 1/2 כוס חמוציות
  • 1/2 כוס אגוזים קצוצים

אופן ההכנה

  • 1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  • 2. מערבבים סוכר, ביצים, וניל, טחינה וחמאה רכה לתערובת קרמית.
  • 3. מוסיפים קמח, אבקת אפייה ואת שאר החומרים ומערבבים לעיסה דביקה.
  • 4. מעצבים לעוגיות בעזרת שתי כפות או ידיים רטובות ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
  • 5. אופים 10 דקות לעוגיות לעיסות ועוד 15 דקות לעוגיות קשות בסגנון חטיפי גרנולה. מצננים ושומרים בכלי אטום למניעת לחות.
  • גיוונים:
  • מחליפים חמוציות בצימוקים או במשמשים מיובשים קצוצים.
  • מחליפים אגוזים בפיסטוקים או שקדים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully