פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      עוגיות שיבולת שועל וטחינה

      18 מדרגים / 2.89 כוכבים

      עוגיות שיבולת שועל וטחינה (נמרוד סונדרס)
      עוגיות שיבולת שועל וטחינה (נמרוד סונדרס)

      מצרכים

      • ל-45-50 עוגיות:
      • 2/3 כוס סוכר חום בהיר
      • 2 ביצים
      • 1/2 כפית תמצית וניל (לא חובה)
      • 1/2 כוס טחינה גולמית
      • 60 גרם חמאה רכה
      • 1 כוס קמח (הכי טוב 1/2 כוס מלא ו-1/2 כוס לבן)
      • 1 כפית אבקת אפייה
      • 11/2 כוסות שיבולת שועל שלמה
      • 1/2 כוס חמוציות
      • 1/2 כוס אגוזים קצוצים

      אופן ההכנה

      • 1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
      • 2. מערבבים סוכר, ביצים, וניל, טחינה וחמאה רכה לתערובת קרמית.
      • 3. מוסיפים קמח, אבקת אפייה ואת שאר החומרים ומערבבים לעיסה דביקה.
      • 4. מעצבים לעוגיות בעזרת שתי כפות או ידיים רטובות ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
      • 5. אופים 10 דקות לעוגיות לעיסות ועוד 15 דקות לעוגיות קשות בסגנון חטיפי גרנולה. מצננים ושומרים בכלי אטום למניעת לחות.
      • גיוונים:
      • מחליפים חמוציות בצימוקים או במשמשים מיובשים קצוצים.
      • מחליפים אגוזים בפיסטוקים או שקדים.

      עוד מתכוני קינוחים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -