פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      סמיפרדו תותים

      הנה מתכון מצוין וקליל שלמדתי מהשף אייל לביא (רוקח 73). הורדתי קצת במתיקות, הוספתי תותים אבל הוא המקור.

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      סמיפרדו תותים (נמרוד סונדרס)
      סמיפרדו תותים (נמרוד סונדרס)

      מצרכים

      • 2 מיכלי שמנת מתוקה
      • 120 מ"ל חלב מרוכז
      • 1/2 כוס נשיקות מרנג קטנות
      • 50 גרם אגוזי לוז קלויים וגרוסים
      • 2 כוסות תותים נקיים (כוס של רכים לרוטב וכוס של יפים) – בכלים נפרדים, חתוכים גס
      • כף סוכר
      • כף אמרטו

      אופן ההכנה

      • 1. מרסקים את התותים הרכים עם כף סוכר וכף אמרטו למרקם חלק.
      • 2. מקציפים שמנת עם חלב מרוכז לקצפת יציבה.
      • 3. מערבבים פנימה מרנג ומערבבים בתנועות קיפול עדינות.
      • 4. יוצקים חצי כמות לתבנית מרופדת בנייר אפייה, מפזרים את התותים היפים החתוכים, חצי מכמות רוטב התותים והאמרטו, אגוזים קלויים ואת יתרת התערובת. מכסים ומקפיאים ל-12 שעות לפחות.
      • 5. מגישים עם יתרת הרוטב.

      עוד מתכוני קינוחים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -