- 1. מחממים תנור ל-220 מעלות.
-
- 2. חורצים חריצים בנתחים השונים של העוף ומטמינים בתוכם שיני שום. קושרים בחוט.
-
- 3. מורחים את העוף בשמן זית ומתבלים בטימין, מלח ופלפל. מניחים בחלל העוף צרור תימין ועלה דפנה.
-
- 4. צולים את העוף 20 דקות כשהחזה כלפי מעלה עד שמזהיב יפה, הופכים וצולים עוד 60-45 דקות (זה תלוי בגודל העוף), כשהירכיים כלפי מעלה.
-
- 5. כדי שלא לייבש את העוף (או יותר נכון את חזה העוף, הנתח הראשון שמתייבש) בודקים את מצב העוף אחרי 70 דקות של צלייה דוקרים את העוף עד הסוף, הוא מוכן כאשר הנוזלים שניגרים ממנו צלולים.