וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סלט חיטה של אסף גרניט

סלט קיצי, קליל ומתקתק, מושלם עבור ארוחת צהריים בשמש. אסף גרניט, שף מסעדת "מחניודה" מכין סלט חיטה עם הרבה עשבים, ולא שוכח להוסיף חמוציות בשביל המתיקות.

מתכון מאת: אסף גרניט, מערכת וואלה

מצרכים למתכון

  • ל-4 מנות:
  • 200 גרם חיטה מסדרת 10 דקות
  • בצל סגול
  • צרור עלי רוקט
  • עלים מ-3 גבעולי נענע
  • עלים מ-3 גבעולי בזיליקום
  • עלים מ-3 גבעולי כוסברה
  • עלים מ-3 גבעולי ריג'לה
  • 100 גרם חמוציות מיובשות
  • 150 גרם צנוברים קלויים
  • 3 כדורים של גבינת מוצרלה
  • מעט עירית קצוצה
  • שמן זית
  • חומץ בלסמי

אופן ההכנה

  • 1. מבשלים את החיטה 10 דקות במים רותחים עם מלח, מסננים.
  • 2. במקביל קוצצים בצל לג'וליינים ומעבירים לקערה.
  • 3. מכינים תערובת של כוסברה, נענע, בזיליקום, רוקט וריג'לה ומערבבים בקערה.
  • 4. כשכל העלים שטופים ונקיים שמים הכל בקערה גדולה ומערבבים.
  • 5. מוסיפים את החמוציות, הצנוברים והחיטה. מתבלים במלח, פלפל, חומץ בלסמי ושמן זית ומערבבים טוב.
  • 6.קורעים את המוצרלה לקרעים מעל הסלט ומגישים.
  • תבשיל חיטה וחצילים

  • טבולה פריקי

  • סלט "כל העגבניות"

  • סלט משוויה

  • שעועית ירוקה מוקפצת בטחינה עם צ'ילי

  • סלט חיטה ושעורה

  • סלט ניסואז אביבי

  • מסבחה אפונה ירוקה ונענע

  • סלט קינואה צבעוני

  • סלט ביצים פיקנטי

  • תבשיל גרגירי חומוס פיקנטי

  • אורז בר עם פטריות יער

  • סלט יווני (חוריאטיקי)

  • תבשיל חיטה ולוביה עם כרישה ומנגולד

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully