- 1. בסיר עם תחתית כבדה מחממים שמן זית, מוסיפים בצל ושום ובוחשים מעט. מוסיפים כרישה.
-
- 2. כשהבצל מתרכך מוסיפים את העוף ועל אש גבוהה צורבים להשחמה, מטגנים היטב גם מצדו השני.
-
- 3. בינתיים מכינים את הקוסקוס: מעבירים לקערה. מוסיפים פלפל שחור, מלח, שמן זית וסוחטים פנימה את העגבניות.
-
- 4. מוסיפים ציר ירקות, מערבבים ומכסים עם מגבת. משאירים בצד מכוסה 10 דקות.
-
- 5. במקביל מוסיפים לסיר העוף את הפירות היבשים. חמוציות, אננס מיובש, צימוקים בהירים, מנגו מיובש, שזיפים, משמשים, צימוקים כהים, וג'ינג'ר מיובש ומסוכר, תרמיל הל. מערבבים היטב.
-
- 6. מוסיפים כוכב אניס ויין אדום עד לכיסוי התבשיל. מוסיפים פפריקה, מנמיכים את האש ומחכים לפחות שעה.
-
- 7. מפוררים את הקוסקוס בעזרת מזלג מניחים על צלחת את הקוסקוס ומניחים מעל את העוף עם הרוטב.