- 1. בסיר עם מים חמים מבשלים שעועית אדומה עם עלה דפנה וטימין עד שמתרככת (כשעה וחצי).
-
- 2. בסיר נפרד מבשלים שעועית לבנה עם עלה דפנה וטימין עד שמתרככת (כשעה וחצי).
-
- 3. מבשלים ביצה במים רותחים עם מעט מלח ומבשלים על אש נמוכה ב-4-6 דקות.
-
- 4. חותכים לאספרגוסים 1/3 מהחלק התחתון הסיבי. מבשלים במים רותחים כמה דקות.
-
- 5. מכינים פירורי לחם מתובלים: במעבד מזון טוחנים פנקו, פיסטוקים, פטרוזיליה, שיני שום, פלפל, מלח.
-
- 6. מסננים את השעועיות אבל לא שוטפים. מוציאים את הביצה ומעבירים למי קרח. עושים כן גם עם האספרגוס.
-
- 7. מרכיבים את המנה: מעבירים לקערה את השעועית הלבנה והאדומה. מתבלים במלח גס, פלפל שחור, עירית קצוצה, גבעול טימין, מיץ לימון. מערבבים ומעבירים לצלחת הגשה.
-
- 8. מעבירים את הסלט לצלחת הגשה, מניחים מעל את האספרגוס, בוצעים את הביצה ומפזרים, מגלפים מעט שבבים של פרמזן, שמן זית, ומפזרים פירורי לחם מתובלים.
-
- 9. מגישים מיד.