פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      קבב אדנה חריף

      מחפשים לשדרג את הקבבים הרגילים שלכם, רגע לפני שבא עלינו לטובה יום העצמאות? קבלו מתכון למנה חריפה מאוד, שמכינים על האש, בנוסח אדנה.

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      אדנה קבב (נמרוד סונדרס)
      אדנה קבב (נמרוד סונדרס)

      מצרכים

      • ל-6 שיפודים:
      • 500 גרם בשר טחון שעשוי מ-70% שפונדרה ו-30% פלדה כבש (אם אין שפונדרה אפשר להחליף בכתף, הנתח הזול יותר)
      • 2 פלפלים חריפים ירוקים
      • 2 פלפלים אדומים/20 גרם פלפל שאטה גרוס
      • שן שום קצוצה דק
      • 6 שיפודים/ 6 מקלות קינמון גדולים (לא חובה, להשיג חנויות תבלינים מובחרות ובשוק לוינסקי)

      אופן ההכנה

      • 1. קוצצים את הפלפלים ושומרים על הגרעינים (רוב החריפות נמצאת בהם). מוסיפים שן שום ומערבבים יחד עם הבשר.
      • 2. מקבבים את התערובת על שיפוד/מקל קינמון. בעזרת אצבעות כף היד ומהדקים היטב.
      • 3. צולים למידת העשייה הרצויה.
      • 4. סודות מהמטבח: הפלפלים נותנים את ייחודו של הקבב אבל כיון שהמנה חריפה מאוד, אפשר להפחית את הכמויות או להימנע לחלוטין.

      עוד מתכוני בקר

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -