קבב אדנה חריף

מחפשים לשדרג את הקבבים הרגילים שלכם, רגע לפני שבא עלינו לטובה יום העצמאות? קבלו מתכון למנה חריפה מאוד, שמכינים על האש, בנוסח אדנה.

מתכון מאת: יומי לוי, מערכת וואלה!
אדנה קבב. נמרוד סונדרס
אדנה קבב

מצרכים

  • ל-6 שיפודים:
  • 500 גרם בשר טחון שעשוי מ-70% שפונדרה ו-30% פלדה כבש (אם אין שפונדרה אפשר להחליף בכתף, הנתח הזול יותר)
  • 2 פלפלים חריפים ירוקים
  • 2 פלפלים אדומים/20 גרם פלפל שאטה גרוס
  • שן שום קצוצה דק
  • 6 שיפודים/ 6 מקלות קינמון גדולים (לא חובה, להשיג חנויות תבלינים מובחרות ובשוק לוינסקי)

אופן ההכנה

  • 1. קוצצים את הפלפלים ושומרים על הגרעינים (רוב החריפות נמצאת בהם). מוסיפים שן שום ומערבבים יחד עם הבשר.
  • 2. מקבבים את התערובת על שיפוד/מקל קינמון. בעזרת אצבעות כף היד ומהדקים היטב.
  • 3. צולים למידת העשייה הרצויה.
  • 4. סודות מהמטבח: הפלפלים נותנים את ייחודו של הקבב אבל כיון שהמנה חריפה מאוד, אפשר להפחית את הכמויות או להימנע לחלוטין.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully