- 1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
-
- 2. בקערה, מערבבים את כל חומרי המילוי. טועמים- הטעם צריך להיות חמוץ-מתוק. אם הרכז חמוץ מדי מוסיפים כפית סוכר. אם מתוק מדי מוסיפים עוד רסק.
-
- 3. פורסים נייר אפייה על תבנית. מניחים את עיגולי הבצק על התבנית, ומניחים כף מהמילוי על עיגול הבצק ומשטחים עליו כך שהמילוי יכסה בצורה אחידה את הבצק. מעטרים כל לחמעג'ין ב-5 צנוברים.
-
- 4. מכניסים לתנור ואופים 20 דקות.
-
- סודות מהמטבח:
- *את הבהרט והקינמון ריטה לא מודדת. היא לוקחת מעט מהתבלין באצבעותיה ומרפרפת מעל התערובת כך שניחוחוח קינמון ובהרט יהיה מעל הכל. מערבבים היטב, אין צורך להוסיף כיוון שמדובר בתבלינים דומיננטיים.
-
- * לא לחשוש לטעום מעט מהתערובת בכדי להבין מה חסר, כיוון שלאחר האפייה זה אבוד.
-
- *כששמים את תערובת הבשר חשוב שיהיה יותר בשר מבצק אבל לא להגזים בכמויות, גבעה גדולה של בשר על הבצק לא תיאפה טוב
-
- *אם מקפיאים את הלחמעג'ין אחרי הטיגון, אפשר לחמם אותו על אדים.