- 1. מעבדים במעבד מזון לתערובת אחידה.
-
- 2. מערבבים את תערובת הבסיס, מחלקים ל-2 תערובות שוות ומכל תערובת יוצרים כדור. ניתן להכניס במילוי ביצה קשה ולסגור את הבצק מסביב לביצה כך שתתקבל הצורה. אפשרות אחרת היא להכניס במרכז פיסטוק חלבי וצנוברים (מפזרים מעל הבצק כ-10 חידות מכל סוג) ולסגור סביב האופציה השלישית היא לא להכניס מילוי ולעשות מעין צורת נקניק עבה וריק.
-
- 3. סוגרים היטב את המילוי מכל הצדדים. מטגנים בשמן עמוק עד להזהבה משני הצדדים. מוציאים ומסננים.
-
- 4. מכניסים את כל חומרי הרוטב מביאים לרתיחה ומכניסים אתה קציצות. מנמיכים את האש ומכסים. מבשלים כשעה עד להסמכת הרוטב ומגישים פרוס לחתיכות דקות לצד הרוטב.