וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

קוויסאת

שלושה סוגים שונים של קציצות ענק העשויות מאותו הבסיס. בהגשה פורסים אותן לפרוסות דקות והן מוגשות כמנה ראשונה.

מתכון מאת: ריטה דאיה, מערכת וואלה

קוויסאת. נמרוד סונדרס
קוויסאת

מצרכים למתכון

  • ל-2 יחידות
  • 200 גרם בשר טחון
  • 1/2 כוס אורז טחון (נמכר בחנויות תבלינים)
  • מלח פי הטעם
  • פלפל אנגלי
  • קורט קינמון
  • לרוטב:
  • 2 כפות רסק עגבניות
  • כפית פפריקה
  • כפית כמון
  • כפית מלח
  • אופציונלי למילוי: ביצה קשה קלופה /פיסטוק חלבי וצנוברים

אופן ההכנה

  • 1. מעבדים במעבד מזון לתערובת אחידה.
  • 2. מערבבים את תערובת הבסיס, מחלקים ל-2 תערובות שוות ומכל תערובת יוצרים כדור. ניתן להכניס במילוי ביצה קשה ולסגור את הבצק מסביב לביצה כך שתתקבל הצורה. אפשרות אחרת היא להכניס במרכז פיסטוק חלבי וצנוברים (מפזרים מעל הבצק כ-10 חידות מכל סוג) ולסגור סביב האופציה השלישית היא לא להכניס מילוי ולעשות מעין צורת נקניק עבה וריק.
  • 3. סוגרים היטב את המילוי מכל הצדדים. מטגנים בשמן עמוק עד להזהבה משני הצדדים. מוציאים ומסננים.
  • 4. מכניסים את כל חומרי הרוטב מביאים לרתיחה ומכניסים אתה קציצות. מנמיכים את האש ומכסים. מבשלים כשעה עד להסמכת הרוטב ומגישים פרוס לחתיכות דקות לצד הרוטב.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully