וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

קוויסאת

שלושה סוגים שונים של קציצות ענק העשויות מאותו הבסיס. בהגשה פורסים אותן לפרוסות דקות והן מוגשות כמנה ראשונה.

מתכון מאת: ריטה דאיה, מערכת וואלה

קוויסאת. נמרוד סונדרס
קוויסאת

מצרכים למתכון

  • ל-2 יחידות
  • 200 גרם בשר טחון
  • 1/2 כוס אורז טחון (נמכר בחנויות תבלינים)
  • מלח פי הטעם
  • פלפל אנגלי
  • קורט קינמון
  • לרוטב:
  • 2 כפות רסק עגבניות
  • כפית פפריקה
  • כפית כמון
  • כפית מלח
  • אופציונלי למילוי: ביצה קשה קלופה /פיסטוק חלבי וצנוברים

אופן ההכנה

  • 1. מעבדים במעבד מזון לתערובת אחידה.
  • 2. מערבבים את תערובת הבסיס, מחלקים ל-2 תערובות שוות ומכל תערובת יוצרים כדור. ניתן להכניס במילוי ביצה קשה ולסגור את הבצק מסביב לביצה כך שתתקבל הצורה. אפשרות אחרת היא להכניס במרכז פיסטוק חלבי וצנוברים (מפזרים מעל הבצק כ-10 חידות מכל סוג) ולסגור סביב האופציה השלישית היא לא להכניס מילוי ולעשות מעין צורת נקניק עבה וריק.
  • 3. סוגרים היטב את המילוי מכל הצדדים. מטגנים בשמן עמוק עד להזהבה משני הצדדים. מוציאים ומסננים.
  • 4. מכניסים את כל חומרי הרוטב מביאים לרתיחה ומכניסים אתה קציצות. מנמיכים את האש ומכסים. מבשלים כשעה עד להסמכת הרוטב ומגישים פרוס לחתיכות דקות לצד הרוטב.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully