וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

בלינצ'ס גבינה וצימוקים

אין הרבה ילדים שיכולים לעמוד בטעמם של הבלינצ'סים האללו. מלבד הבצק הנימוח הנהדר שלהם, מתחבאים בפנים שלל צימוקים מתקתקים, שמעניקים להכל תחושה של חגיגה.

מתכון מאת: אמיר פורת, מערכת וואלה

הבלינצ'ס של קונדיטוריית ביסקוטי. נמרוד סונדרס
הבלינצ'ס של קונדיטוריית ביסקוטי

מצרכים למתכון

  • ל-6-7 עלים:
  • 140 גרם (כוס) קמח
  • כוס חלב
  • 2 ביצים
  • כף שמן
  • למלית:
  • 250 גרם גבינת טוב טעם
  • 200 גרם גבינת שמנת 30% שומן
  • 60 גרם (1/3 כוס) סוכר
  • קליפת תפוז מגורדת מחצי תפוז
  • כף תמצית וניל
  • 100 גרם צימוקים ו/או חמוציות
  • כפות ליקר תפוזים או ברנדי

אופן ההכנה

  • 1. מוזגים את החלב לקערה.
  • 2. מוסיפים בהדרגה את הקמח, ומערבבים עד שלא נשארים גושים. מוסיפים את הביצים ואת השמן ומערבבים.
  • 3. משמנים קלות מחבת טפלון (אפשר עם ספריי שמן, או נייר סופג טבול בשמן או בחמאה מומסת).
  • 4. למלית: משרים את הצימוקים בברנדי או בליקר תפוזים בקערה במשך שעתיים. מסננים היטב.
  • 5. בקערה נפרדת מערבבים את הגבינות והסוכר עם קליפת התפוז המגורדת ותמצית הווניל עד לקבלת מרקם חלק.
  • 6. מוסיפים את הצימוקים.
  • 7. מניחים שתי כפות מלית במרכז עלה הבלינצ'ס.
  • 8. מקפלים את העלה מסביב למלית וסוגרים משני הצדדים.
  • 9. על המחבת החם יוצקים מצקת של הבלילה, מטים את המחבת עד שהבלילה מכסה את המחבת.
  • 10. מטגנים קלות כשתי דקות עד שקצוות הבלינצ'ס מזהיבות ומתחילות להשתחרר מהמחבת (להתרומם מעט). מוציאים ומניחים על צלחת לצינון.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully