- 1. מוזגים את החלב לקערה.
-
- 2. מוסיפים בהדרגה את הקמח, ומערבבים עד שלא נשארים גושים. מוסיפים את הביצים ואת השמן ומערבבים.
-
- 3. משמנים קלות מחבת טפלון (אפשר עם ספריי שמן, או נייר סופג טבול בשמן או בחמאה מומסת).
-
- 4. למלית: משרים את הצימוקים בברנדי או בליקר תפוזים בקערה במשך שעתיים. מסננים היטב.
-
- 5. בקערה נפרדת מערבבים את הגבינות והסוכר עם קליפת התפוז המגורדת ותמצית הווניל עד לקבלת מרקם חלק.
-
- 6. מוסיפים את הצימוקים.
-
- 7. מניחים שתי כפות מלית במרכז עלה הבלינצ'ס.
-
- 8. מקפלים את העלה מסביב למלית וסוגרים משני הצדדים.
-
- 9. על המחבת החם יוצקים מצקת של הבלילה, מטים את המחבת עד שהבלילה מכסה את המחבת.
-
- 10. מטגנים קלות כשתי דקות עד שקצוות הבלינצ'ס מזהיבות ומתחילות להשתחרר מהמחבת (להתרומם מעט). מוציאים ומניחים על צלחת לצינון.