בלינצ'ס גבינה וצימוקים

אין הרבה ילדים שיכולים לעמוד בטעמם של הבלינצ'סים האללו. מלבד הבצק הנימוח הנהדר שלהם, מתחבאים בפנים שלל צימוקים מתקתקים, שמעניקים להכל תחושה של חגיגה.

מתכון מאת: אמיר פורת, מערכת וואלה!
הבלינצ'ס של קונדיטוריית ביסקוטי. נמרוד סונדרס
הבלינצ'ס של קונדיטוריית ביסקוטי

מצרכים

  • ל-6-7 עלים:
  • 140 גרם (כוס) קמח
  • כוס חלב
  • 2 ביצים
  • כף שמן
  • למלית:
  • 250 גרם גבינת טוב טעם
  • 200 גרם גבינת שמנת 30% שומן
  • 60 גרם (1/3 כוס) סוכר
  • קליפת תפוז מגורדת מחצי תפוז
  • כף תמצית וניל
  • 100 גרם צימוקים ו/או חמוציות
  • כפות ליקר תפוזים או ברנדי

אופן ההכנה

  • 1. מוזגים את החלב לקערה.
  • 2. מוסיפים בהדרגה את הקמח, ומערבבים עד שלא נשארים גושים. מוסיפים את הביצים ואת השמן ומערבבים.
  • 3. משמנים קלות מחבת טפלון (אפשר עם ספריי שמן, או נייר סופג טבול בשמן או בחמאה מומסת).
  • 4. למלית: משרים את הצימוקים בברנדי או בליקר תפוזים בקערה במשך שעתיים. מסננים היטב.
  • 5. בקערה נפרדת מערבבים את הגבינות והסוכר עם קליפת התפוז המגורדת ותמצית הווניל עד לקבלת מרקם חלק.
  • 6. מוסיפים את הצימוקים.
  • 7. מניחים שתי כפות מלית במרכז עלה הבלינצ'ס.
  • 8. מקפלים את העלה מסביב למלית וסוגרים משני הצדדים.
  • 9. על המחבת החם יוצקים מצקת של הבלילה, מטים את המחבת עד שהבלילה מכסה את המחבת.
  • 10. מטגנים קלות כשתי דקות עד שקצוות הבלינצ'ס מזהיבות ומתחילות להשתחרר מהמחבת (להתרומם מעט). מוציאים ומניחים על צלחת לצינון.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully