וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

בלינצ'ס גבינה עם רוטב תותים

גלגולי בצק עם תערובת גבינה

מתכון מאת: חנה גרשוני, מערכת וואלה

תותים. Artoday
תותים

מצרכים למתכון

  • חומרים לבצק:
  • 1 ביצה
  • 2.5 כפות קמח
  • 1/4 כפית תמצית וניל
  • 1/2 כוס חלב 1%
  • 1/2 כפית סוכר
  • חומרים למילוי ולרוטב:
  • 2 כפות גדושות גבינה לבנה 0.5%
  • 2 כפות אשל
  • 3/4 כוס תותים חתוכים
  • 1 כף מרגרינה דלת קלוריות
  • 1 כף סוכר
  • 1 כף ליקר כלשהו

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים היטב את כל חומרי הבצק עד שנוצרת עיסה חלקה ונוזלית. יוצקים רבע מהכמות למחבת טפלון מחוממת בקוטר 15 ס"מ, ומטגנים משני הצדדים. מטגנים כך ארבע חביתיות.
  • 2. בוחשים את הגבינה עם האשל (אפשר להוסיף אבקת תחליף סוכר). מבשלים את התותים בכף מרגרינה וכף סוכר ומועכים אותם תוך כדי בישול - כשלוש דקות. מוסיפים את הליקר, ממלאים את הבלינצ'ס בתערובת הגבינה, מגלגלים אותם ויוצקים מעליהם את רוטב התותים.
  • ארבעה בלינצ'ס, 100 קלוריות לאחד.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully