וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

בלינצ'ס שמנת וענבים

אחד הדברים הכי מהנים בהכנה של בלינצ'ס, הוא האפשרות להחביא חלק מהמצרכים. כך, מי שאוכל יכול להיות מופתע לפתע מטעמם של ענבים המסתתרים בפנים.

מתכון מאת: אמיר פורת, מערכת וואלה

הבלינצ'ס של קונדיטוריית ביסקוטי. נמרוד סונדרס
הבלינצ'ס של קונדיטוריית ביסקוטי

מצרכים למתכון

  • ל-6-7 עלים:
  • 140 גרם (כוס) קמח
  • כוס חלב
  • 2 ביצים
  • כף שמן
  • למלית:
  • 200 גרם גבינת שמנת
  • 250 גרם גבינת לבנה 9% שומן
  • 50 גרם (1/4 כוס) סוכר
  • כף תמצית וניל
  • קורט קינמון
  • 100 גרם (כוס) ענבים ירוקים ואדומים

אופן ההכנה

  • 1. מוזגים את החלב לקערה.
  • 2. מוסיפים בהדרגה את הקמח, ומערבבים עד שלא נשארים גושים. מוסיפים את הביצים ואת השמן ומערבבים.
  • 3. משמנים קלות מחבת טפלון (אפשר עם ספריי שמן, או נייר סופג טבול בשמן או בחמאה מומסת).
  • 4. על המחבת החם יוצקים מצקת של הבלילה, מטים את המחבת עד שהבלילה מכסה את המחבת.
  • 5. מטגנים קלות כשתי דקות עד שקצוות הבלינצ'ס מזהיבות ומתחילות להשתחרר מהמחבת (להתרומם מעט). מוציאים ומניחים על צלחת לצינון.
  • 6. למלית: חוצים את הענבים לחצאים.
  • 7. מערבבים בקערה את הגבינות עם הסוכר, תמצית הווניל והקינמון עד שמתקבל מרקם חלק.
  • 8. מוסיפים את הענבים.
  • 9. ממלאים את הבלינצ'ס בשתי כפות ממלית הגבינה-ענבים.
  • 10. מקפלים את העלה מסביב למלית וסוגרים משני הצדדים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully