וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פנקוטה קוקוס עם תות שדה וג'לי מי ורדים

מתכון מאת: תומר כבירי, מערכת וואלה

פנקוטה קוקוס עם תות ומי ורדים. שירן כרמל,
פנקוטה קוקוס עם תות ומי ורדים/שירן כרמל

מצרכים למתכון

  • לפנקוטה:
  • 300 מ"ל שמנת מתוקה 38%
  • 100 גרם מחית קוקוס
  • 70 גרם סוכר
  • 6 גרם ג'לטין
  • 30 גרם מים
  • לג'לי מי ורדים:
  • 100 גרם מים
  • 30 גרם סוכר
  • 4 גרם ג'לטין
  • 20 גרם מים
  • 4 גרם מי ורדים
  • לקישוט:
  • תות שדה טרי

אופן ההכנה

  • 1. מכינים את הפנקוטה: מערבבים את הג'לטין עם המים וממתינים כ 10 דקות.
  • 2. בסיר מביאים את השמנת והסוכר לרתיחה, מורידים מהאש, מוסיפים לה את הג'לטין ומערבבים עד שהוא נמס לגמרי.
  • 3. מוסיפים את מחית הקוקוס ומערבבים היטב. יוצקים לכוסות הגשה ומקררים כשעתיים.
  • 4. לג'לי מי ורדים: מערבבים את הג'לטין עם 20 גרם מים וממתינים כ-10 דקות.
  • 5. בסיר מביאים לרתיחה מים עם סוכר, מורידים מהאש, ומערבבים פנימה את הג'לטין עד להמסה.
  • 6. מוסיפים את מי הוורדים ומערבבים. ממתינים שהתערובת תגיע לטמפ' החדר.
  • 7. מסדרים תותים על הפנקוטה, ויוצקים מתערובת הג'לי עד שהיא מכסה את התותים.
  • 8. מקררים כשעתיים, ומגישים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully