- 1. מכינים את הפנקוטה: מערבבים את הג'לטין עם המים וממתינים כ 10 דקות.
-
- 2. בסיר מביאים את השמנת והסוכר לרתיחה, מורידים מהאש, מוסיפים לה את הג'לטין ומערבבים עד שהוא נמס לגמרי.
-
- 3. מוסיפים את מחית הקוקוס ומערבבים היטב. יוצקים לכוסות הגשה ומקררים כשעתיים.
-
- 4. לג'לי מי ורדים: מערבבים את הג'לטין עם 20 גרם מים וממתינים כ-10 דקות.
-
- 5. בסיר מביאים לרתיחה מים עם סוכר, מורידים מהאש, ומערבבים פנימה את הג'לטין עד להמסה.
-
- 6. מוסיפים את מי הוורדים ומערבבים. ממתינים שהתערובת תגיע לטמפ' החדר.
-
- 7. מסדרים תותים על הפנקוטה, ויוצקים מתערובת הג'לי עד שהיא מכסה את התותים.
-
- 8. מקררים כשעתיים, ומגישים.