וואלה!
וואלה!
וואלה!
וואלה!

וואלה! האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

עוגיות סנדביץ' של אגוזי לוז עם פרלינה

מתכון מאת: תומר כבירי, מערכת וואלה!

עוגיות סנדביץ' אגוזי לוז ופרלינה. שירן כרמל,
עוגיות סנדביץ' אגוזי לוז ופרלינה/שירן כרמל

מצרכים למתכון

  • 120 גרם אבקת סוכר
  • 100 גרם אגוזי לוז עם קליפה
  • 100 גרם חלבון
  • 40 גרם סוכר
  • למילוי:
  • מחית אגוזי לוז (פרלינה) - להשיג בחנויות אפייה מתמחות

אופן ההכנה

  • 1. מחממים תנור ל-160 מעלות.
  • 2. במעבד מזון טוחנים את אבקת הסוכר והאגוזים לאבקה דקה.
  • 3. בקערת מתכת מקציפים את החלבון והסוכר עד לקצף רך, ומקפלים לתוכו את האבקות.
  • 4. על מגש מרופד נייר אפייה מזלפים עיגולים בקוטר 4 ס"מ. אופים כ-25 דקות.
  • 5. מזלפים על מחצית מהעוגיות מעט קרם פרלינה וסוגרים עם עוגיה נוספת ליצירת סנדביץ'.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully