עוגיות סנדביץ' של אגוזי לוז עם פרלינה
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 120 גרם אבקת סוכר
- 100 גרם אגוזי לוז עם קליפה
- 100 גרם חלבון
- 40 גרם סוכר
- למילוי:
- מחית אגוזי לוז (פרלינה) - להשיג בחנויות אפייה מתמחות
אופן ההכנה
- 1. מחממים תנור ל-160 מעלות.
- 2. במעבד מזון טוחנים את אבקת הסוכר והאגוזים לאבקה דקה.
- 3. בקערת מתכת מקציפים את החלבון והסוכר עד לקצף רך, ומקפלים לתוכו את האבקות.
- 4. על מגש מרופד נייר אפייה מזלפים עיגולים בקוטר 4 ס"מ. אופים כ-25 דקות.
- 5. מזלפים על מחצית מהעוגיות מעט קרם פרלינה וסוגרים עם עוגיה נוספת ליצירת סנדביץ'.