מתכונים חמים

עוגיות סנדביץ' של אגוזי לוז עם פרלינה

מתכון מאת: תומר כבירי, מערכת וואלה! NEWS
  • 60 דקות סה"כ

  • קל להכנה

עוגיות סנדביץ' אגוזי לוז ופרלינה (צילום: יח"צ, שירן כרמל)

מחשבון המרות

מצרכים

  • 120 גרם אבקת סוכר
  • 100 גרם אגוזי לוז עם קליפה
  • 100 גרם חלבון
  • 40 גרם סוכר
  • למילוי:
  • מחית אגוזי לוז (פרלינה) - להשיג בחנויות אפייה מתמחות
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. מחממים תנור ל-160 מעלות.
  • 2. במעבד מזון טוחנים את אבקת הסוכר והאגוזים לאבקה דקה.
  • 3. בקערת מתכת מקציפים את החלבון והסוכר עד לקצף רך, ומקפלים לתוכו את האבקות.
  • 4. על מגש מרופד נייר אפייה מזלפים עיגולים בקוטר 4 ס"מ. אופים כ-25 דקות.
  • 5. מזלפים על מחצית מהעוגיות מעט קרם פרלינה וסוגרים עם עוגיה נוספת ליצירת סנדביץ'.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully