מתכונים חמים

עוגיות מבצק פילו ואגוזי מלך

מתכון מאת: מיקי שמו, מערכת וואלה! NEWS
  • 30 דקות סה"כ

  • קל להכנה

פילו אגוזים (צילום: יח"צ, דן פרץ)

מחשבון המרות

מצרכים

  • 1 חבילה עלי פילו
  • 1/2 1 כוסות אגוזי מלך קצוצים
  • 1/2 כוס סוכר
  • 1 כפית קינמון
  • 50 גרם חמאה מומסת
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. מכינים את תערובת האגוזים: מערבבים בקערה את אגוזי המלך הקצוצים, קינמון וסוכר.
  • 2. לוקחים צמד עלי פילו ומניחים אותו על גבי שולחן העבודה.
  • 3. מברישים את צמד העלים בחמאה מומסת.
  • 4. מפזרים מהתערובת אגוזים על גבי צמד עלי הפילו כך שמכסים את צמד העלים- ומגלגלים לגלילה.
  • 5. את הגלילה מברישים בחמאה מומסת וחותכים לעוגיות ברוחב 3 ס"מ כל עוגיה.
  • 6. אופים כ- 20 דקות ב-180 מעלות. מוציאים מהתנור ובוזקים אבקת סוכר.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully