עוגיות מבצק פילו ואגוזי מלך
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 1 חבילה עלי פילו
- 1/2 1 כוסות אגוזי מלך קצוצים
- 1/2 כוס סוכר
- 1 כפית קינמון
- 50 גרם חמאה מומסת
אופן ההכנה
- 1. מכינים את תערובת האגוזים: מערבבים בקערה את אגוזי המלך הקצוצים, קינמון וסוכר.
- 2. לוקחים צמד עלי פילו ומניחים אותו על גבי שולחן העבודה.
- 3. מברישים את צמד העלים בחמאה מומסת.
- 4. מפזרים מהתערובת אגוזים על גבי צמד עלי הפילו כך שמכסים את צמד העלים- ומגלגלים לגלילה.
- 5. את הגלילה מברישים בחמאה מומסת וחותכים לעוגיות ברוחב 3 ס"מ כל עוגיה.
- 6. אופים כ- 20 דקות ב-180 מעלות. מוציאים מהתנור ובוזקים אבקת סוכר.