וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

עוגיות מבצק פילו ואגוזי מלך

מתכון מאת: מיקי שמו, מערכת וואלה

פילו אגוזים. דן פרץ,
פילו אגוזים/דן פרץ

מצרכים למתכון

  • 1 חבילה עלי פילו
  • 1/2 1 כוסות אגוזי מלך קצוצים
  • 1/2 כוס סוכר
  • 1 כפית קינמון
  • 50 גרם חמאה מומסת

אופן ההכנה

  • 1. מכינים את תערובת האגוזים: מערבבים בקערה את אגוזי המלך הקצוצים, קינמון וסוכר.
  • 2. לוקחים צמד עלי פילו ומניחים אותו על גבי שולחן העבודה.
  • 3. מברישים את צמד העלים בחמאה מומסת.
  • 4. מפזרים מהתערובת אגוזים על גבי צמד עלי הפילו כך שמכסים את צמד העלים- ומגלגלים לגלילה.
  • 5. את הגלילה מברישים בחמאה מומסת וחותכים לעוגיות ברוחב 3 ס"מ כל עוגיה.
  • 6. אופים כ- 20 דקות ב-180 מעלות. מוציאים מהתנור ובוזקים אבקת סוכר.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully