וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

קדירת שעועית לבנה עם בשר

אצלנו בכפר גידלו מגוון גדול של קטניות ולכן תמיד היו תבשילי קטניות על השולחן, בעיקר בחורף

מתכון מאת: עומר עילואן, מערכת וואלה

תבשיל שעועית ובשר. נמרוד סונדרס
תבשיל שעועית ובשר

מצרכים למתכון

  • ל-5-6 מנות:
  • 1/2 ק"ג שעועית לבנה קטנה שהושרתה במים למשך כל הלילה
  • 2 בצלים קטנים קצוצים דק
  • 2 שיני שום
  • 1/2 ק"ג בשר כבש חתוך לקוביות גסות
  • 2 כפות רכז עגבניות
  • 2 ליטר מים
  • 1/4 כוס שמן זית
  • מלח פלפל

אופן ההכנה

  • 1. בסיר עם שמן צורבים וסוגרים את קוביות הבשר מכל הכיוונים. מוסיפים את השום והבצל ומטגנים כמה דקות.
  • 2. מוסיפים את השעועית, מטגנים כ- 2-3 דקות נוספות כדי שהמיצים יספגו.
  • 3. מוסיפים מים ומערבבים לרתיחה.
  • 4. מדללים את רכז העגבניות במעט מים ומוסיפים לסיר. מתבלים במלח ופלפל.
  • 5. מכסים את הסיר ומבשלים על להבה נמוכה במשך שעתיים.
  • מומלץ להגיש עם אורז ואיטריות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully