- לפסטה:
- 1. לקערה, מכניסים את הקמח ויוצרים גומה. מוסיפים למרכז הגומה את הביצים ובעזרת מזלג מערבבים את התערובת עד שהיא מתחילה להקשיח. ממשיכים ללוש בעזרת כרית כף היד את התערובת עד ליצירת מסה אחידה.
-
- 2. מחלקים את הבצק לארבעה חלקים שווים ומרדדים כל רבע על משטח חלק ומקומח עד לעובי של 2 ס"מ.
-
- 3. מכניסים את הבצק למכונת פסטה ביתית לקבלת דפים רחבים. רצוי להגיע לעובי כמה שיותר דק. חותכים את הדפים שמתקבלים במרווחים שווים של 20 ס"מ.
-
-
- למילוי הפטריות:
- 1. במחבת על אש גבוהה מטגנים שמן זית, חמאה ובצלי שאלוט עד להזהבה.
-
- 2. מוסיפים את הפטריות והשום וממשיכים לבשל כ-5 דקות נוספות.
-
- 3. מעבירים את התערובת לבלנדר וטוחנים עד ליצירת מחית.
-
- 4. מערבבים את גבינת הפרמזן, המוסקט, המלח והפלפל עד ליצירת מרקם קרמי אחיד.
-
- 5. חותכים את דפי הפסטה לריבועים שווים של 5 ס"מ על 5 ס"מ ומניחים במרכז כל ריבוע כפית מהמלית.
-
- 6. מקפלים קצה של ריבוע הפסטה לקצה שמולו ליצירת משולש ומהדקים מכל הצדדים.
-
- 7. בסיר מביאים לרתיחה מים ומלח. מוסיפים את הרביולי. מבשלים את הרביולי למשך כ-2 דקות עד שמתרככים.
-
- 8. מוציאים את הרביולי מהסיר ומניחים בצד.
-
- לרוטב הפטריות:
- 1. במחבת מחממים שמן זית, חמאה ושיני השום. מוסיפים פטריות, מלח והפלפל ומערבבים.
-
- 2. כשהפטריות מגירות את הנוזלים, מוסיפים את הפטרוזיליה ואת הרביולי וממשיכים לערבב כשתי דקות נוספות.