סלט חצילים קלויים וקוביות פלפלים צבעוניים
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- ל-6 אנשים:
- 4 חצילים גדולים
- 1 פלפל אדום
- 1 פלפל צהוב
- 1/2 פלפל ירוק חריף
- צרור קטן של פטרוזיליה
- 2 שיני שום כתושות
- 1 כפית טבסקו
אופן ההכנה
- 1. חותכים את החצילים לקוביות וזורים עליהם מלח. מניחים ל-10 דקות.
- 2. שוטפים את החצילים, מייבשים ומטגנים בשמן עמוק. מוציאים ומסננים.
- 3. קוצצים את הפלפלים לקוביות קטנות ומעבירים לקערה. מוסיפים את החצילים המטוגנים, פטרוזיליה, שום כתוש וטבסקו.