סלט עדשים, עשבי תיבול ופטה
כתום-ירוק, מזין, ססגוני וטעים. נשמר טוב בקופסה, כיף לקחת לעבודה
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- ל-4 מנות:
- 1 כוס עדשים כתומות
- 2 גזרים מגוררים בפומפייה
- 1 כוס תערובת עשבי תיבול בזיליקום, שמיר וכוסברה קצוצים גס
- 1/2 כוס אגוזי קשיו קלויים
- מלח ופלפל שחור גרוס
- 2 כפות שמן זית
- 2-1 כפות חומץ יין או חומץ בלסמי
- 150 גרם גבינת פטה עזים מפוררת
אופן ההכנה
- 1. מבשלים את העדשים בסיר גדול עם מים רותחים 8-5 דקות. מסננים ומצננים.
- 2. מערבבים את העדשים המבושלות עם שאר החומרים, מוסיפים גבינה ומערבבים.