סלט עדשים, עשבי תיבול ופטה

כתום-ירוק, מזין, ססגוני וטעים. נשמר טוב בקופסה, כיף לקחת לעבודה

מתכון מאת: אורלי פלאי-ברונשטיין, מערכת וואלה!
סלט עדשים. לירז אלה
סלט עדשים

מצרכים

  • ל-4 מנות:
  • 1 כוס עדשים כתומות
  • 2 גזרים מגוררים בפומפייה
  • 1 כוס תערובת עשבי תיבול – בזיליקום, שמיר וכוסברה – קצוצים גס
  • 1/2 כוס אגוזי קשיו קלויים
  • מלח ופלפל שחור גרוס
  • 2 כפות שמן זית
  • 2-1 כפות חומץ יין או חומץ בלסמי
  • 150 גרם גבינת פטה עזים מפוררת

אופן ההכנה

  • 1. מבשלים את העדשים בסיר גדול עם מים רותחים 8-5 דקות. מסננים ומצננים.
  • 2. מערבבים את העדשים המבושלות עם שאר החומרים, מוסיפים גבינה ומערבבים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully