פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      סלט עדשים, עשבי תיבול ופטה

      כתום-ירוק, מזין, ססגוני וטעים. נשמר טוב בקופסה, כיף לקחת לעבודה

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      סלט עדשים (לירז אלה)
      סלט עדשים (לירז אלה)

      מצרכים

      • ל-4 מנות:
      • 1 כוס עדשים כתומות
      • 2 גזרים מגוררים בפומפייה
      • 1 כוס תערובת עשבי תיבול – בזיליקום, שמיר וכוסברה – קצוצים גס
      • 1/2 כוס אגוזי קשיו קלויים
      • מלח ופלפל שחור גרוס
      • 2 כפות שמן זית
      • 2-1 כפות חומץ יין או חומץ בלסמי
      • 150 גרם גבינת פטה עזים מפוררת

      אופן ההכנה

      • 1. מבשלים את העדשים בסיר גדול עם מים רותחים 8-5 דקות. מסננים ומצננים.
      • 2. מערבבים את העדשים המבושלות עם שאר החומרים, מוסיפים גבינה ומערבבים.

      עוד מתכוני סלטים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -