- 1. מחממים תנור ל-160 מעלות.
-
- 2. לקערה, מנפים את הקמח ואבקת האפייה ומניחים בצד.
-
- 3. במיקסר עם וו מקצף, מקציפים את החמאה, חמאת הבוטנים והסוכר, עד קבלת עיסה במרקם חלק ובהיר.
-
- 4. מוסיפים את החלמון והבוטנים הקצוצים, ממשיכים לערבב כ-10 שניות. מוסיפים את תערובת הקמח.
-
- 5. מוסיפים את השוקולד ומערבבים רק עוד 10 שניות.
-
- 6. במידה והבצק יבש מעט, ניתן להוסיף כ 2-3 כפיות מים קרים.
-
- 7. מגלגלים את הבצק לנקניקים בקוטר 3 ס"מ ומצננים במקרר לפחות שעתיים.
-
- 8. פורסים את "נקניק" הבצק לפרוסות בעובי 6-8 מ"מ.
-
- 9. מסדרים על מגש אפייה עם נייר אפייה את העוגיות תוך שמירה על רווח של לפחות 1 ס"מ.
-
- 10. אופים 10 -12 דקות עד השחמה קלה.
-
- * יש לצנן את העוגיות לפני הגשה / אריזה.