- 1. מחממים תנור ל-175 מעלות ומרפדים תבניות תנור בנייר אפייה.
-
- 2. שמים בקערת המיקסר חמאה רכה, אבקת סוכר וסוכר חום ומעבדים עם וו הגיטרה עד שהתערובת חלקה. מוסיפים חמאת בוטנים ומעבדים לתערובת חלקה.
-
- 3. מוסיפים שמן בהדרגה, תמצית וניל וביצה, תוך עיבוד, עד לתערובת אחידה. במידת הצורך מנקים את קערת המיקסר עם מרית וממשיכים לעבד.
-
- 4. מנפים לקערה אחרת קמח, אבקת אפייה, אבקת סודה לשתייה ומלח. מערבבים ומוסיפים בבת אחת לתערובת שבמיקסר. מעבדים במהירות נמוכה רק עד שהקמח נבלע ומתקבלת תערובת אחידה. מוסיפים את השוקולד צ'יפס ומעבדים קצרות או מערבבים בכף עד שהם נבלעים בתערובת ולא יותר.
-
-
- 5. בעזרת ידיים רטובות או 2 כפות יוצרים עוגיות (בגודל בינוני) ומניחים במרווח (הן מתרחבות באפייה) על נייר האפייה שבתבנית. אופים 8-10 דקות או עד שהעוגיות זהובות. היזהרו שלא ישחימו מדי. הן עדיין רכות ומתפוררות בתום האפייה, ומתייצבות בקירור. מצננים.
-
- 6. מכינים את הקרם: שמים את כל חומרי הקרם בקערה בינונית ומחממים במיקרו בפרקי זמן קצרים, תוך ערבוב, עד שמתקבל קרם אחיד (או שמים בסיר קטן ומחממים תוך ערבוב על אש נמוכה). מצננים קצת. בעזרת כף מורחים באופן שווה את הקרם על החלק הישר של מחצית מהעוגיות ומניחים על כל עוגייה מרוחה עוד עוגייה לא מרוחה, ליצירת סנדוויצ'ים. מסדרים בקופסה סגורה ומחביאים היטב.