- 1. מחממים תנור ל-170 מעלות.
-
- 2. מנפים את הקמח והקקאו יחד בקערה ומניחים בצד.
-
- 3. בקערת מיקסר עם וו גיטרה מערבלים סוכר, וניל וחמאה, עד לקבלת עיסה במרקם אחיד וחלק.
-
- 4. מוסיפים את תערובת הקמח לעיסה וממשיכים לערבב במהירות נמוכה עד לאיחוד.
-
- 5. מוסיפים את השוקולד הקצוץ והמלח. יש להקפיד לא ללוש יותר מידי את הבצק כדי לא לפגוע במרקם הפריך של העוגיות.
-
- 6. מניחים את הבצק המוכן במקרר ל 30 דקות.
-
- 7. יוצרים כדורים במשקל של 15-20 גרם ומניחים על מגש תנור מרופד בנייר אפייה ברווחים של 3 ס"מ זה מזה.
-
- 8. אופים בתנור למשך 8 דקות.
-
- 9. מצננים בתבנית לפני האכילה או האריזה בקופסה סגורה.
-
- הערה: העוגיות יוצאות רכות מהתנור, ומתייצבות לאחר התקררות.