וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סבלה שוקולד ומלח ים אטלנטי

מתכון מאת: מאפיית שוגר דדי, מערכת וואלה

סבלה שוקולד ומלח ים אטלנטי. אפיק גבאי
סבלה שוקולד ומלח ים אטלנטי

מצרכים למתכון

  • לכ-40 עוגיות:
  • 100 גרם חמאה חתוכה לקוביות
  • 100 גרם (1/2 כוס) סוכר דמררה
  • 1/2 מקל וניל מגורד
  • 20 גרם (2 כפות) קקאו הולנדי כהה
  • 150 גרם (כוס +כף) קמח לבן
  • 100 גרם שוקולד מריר 60% קצוץ
  • 4 גרם (1/2 כפית) מלח ים אטלנטי

אופן ההכנה

  • 1. מחממים תנור ל-170 מעלות.
  • 2. מנפים את הקמח והקקאו יחד בקערה ומניחים בצד.
  • 3. בקערת מיקסר עם וו גיטרה מערבלים סוכר, וניל וחמאה, עד לקבלת עיסה במרקם אחיד וחלק.
  • 4. מוסיפים את תערובת הקמח לעיסה וממשיכים לערבב במהירות נמוכה עד לאיחוד.
  • 5. מוסיפים את השוקולד הקצוץ והמלח. יש להקפיד לא ללוש יותר מידי את הבצק כדי לא לפגוע במרקם הפריך של העוגיות.
  • 6. מניחים את הבצק המוכן במקרר ל – 30 דקות.
  • 7. יוצרים כדורים במשקל של 15-20 גרם ומניחים על מגש תנור מרופד בנייר אפייה ברווחים של 3 ס"מ זה מזה.
  • 8. אופים בתנור למשך 8 דקות.
  • 9. מצננים בתבנית לפני האכילה או האריזה בקופסה סגורה.
  • הערה: העוגיות יוצאות רכות מהתנור, ומתייצבות לאחר התקררות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully